пардон, но "западенец" это не житель Западной Украины а свидомит а это уже другая канитель, я ж не они, я не обобщаю ... ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ---------- даже если у них национальность - украинец ? ---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ---------- ВОВ и голодомор не сравнимы не по последствиям не по угрозе ... выше объяснил что я имел в виду, я? то что у свидомитов во всем виноваты москали я за три года тут выучил ... да и при чем тут Россия? в ней меньше убивали? не юлите, задайте прямой вопрос и получите прямой ответ, за убийстав в 33-м несет ответственность робоче-крестьянская партия большевиков ... а что прикажете ей делать было ? да она правоприемник ну и что? да уж с каких? а за зверства украинских комунистов тоже Россия отвечать должна? кстати вопрос о правоприемництве, территории от СССР она все не получила вое и ответственность постольку по скольку ... тю, не ожидал от вас такой бредятины, скотина до скотского состояния и на "день взятия Бастилии" нажрется опять, ересь, сравниваете х с пальцем, да и не знаю как у вас а у меня ВОВ с ненавистью не связана в том числе и к немецким ветеранам Родину не выбирают, выбирают отношение к ней, я родился в СССР никакого дискомфорта от этого не испытываю, в незалежний рождатся гораздо страшней ... угу а немцы сами от усталости решили да ну ее Москву , пошли на Кавказ там теплее ... не скажу что все правда советская пропаганда это в первую очередь пропаганда а не факт, но тут уж надо копать глубже, сопоставлять факты, от того что не Панфиловцы а Ивановцы полегли геройски вам легче ? а представляете все бы были "умными" ? дошли бы немцы до Камчатки ... ---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ---------- а это вы расскажите фронтовикам, тем кто по 14 часов у станка стоял я им как то больше верю чем нонешним "аналитикам"
Ви пробачили німцям, що плюндрували Росію і вішали її синів і дочок все. І Ленінград, і Зою Космодєм'янську, і спалені міста і села, і мільони вбитих і закатованих росіян...Зате українським націоналістам, що боронили СВОЮ землю від сталінізму і жодним чином не винуваті у злочинах німців в Росії, Ви не можете простити того, що вони не хотіли собі одягти на шию більшовицького ярма і відбивалися від цієї перспективи до останнього подиху...Самиє умниє что лі?..Всє "за Родіну, за Сталіна", а оні нє захотєлі...Нєт ім прощєнія...
Пан в зазеркалье живёт? Кто кому и что не может простить? Пан ниц не попутал? Здоров ли пан? ---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ---------- Почитал: Президенту України Віктору Януковичу Шановний пане Президентe! На засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи 27 квітня 2010 р. Ви заявили, що визнавати Голодомор 1932-33 рр. як факт геноциду щодо того чи іншого народу є неправильно і несправедливо, цим самим порушивши Закон України "Про Голодомор 1932-33 років в Україні". Глибоко вболіваючи за відновлення історичної правди про Україну та всіляко поширюючи її в країні мого проживання, я закликаю Вас публічно визнати Голодомор геноцидом українського народу та забезпечити дотримання Закону "Про Голодомор 1932-33 років в Україні", який стверджує факт геноциду. З повагою, Міжнародний координаційний комітет Світовoго Конґресy Українців у справі Голодомору Вопрос. В Законе "Про Голодомор 1932-33 років в Україні" голодомор действительно признан геноцидом?
А прежде чем "заМОРить", проверяли паспорта. ...только вот ошибочка у вас - паспортов у селян тогда не было , а значит и украинцев от неукраинцев отличить было проблематично.
Можна багато на що "закрити очі" - різні погляди,виховання,стереотипи,цілі і т.п. Але до якої степені цинізму(хоч і це слово не передасть всієї суті) потрібно опуститися,щоб глумитися над пам*яттю невиннозамордованих! Бога не боїтеся - це очевидно... Про що можна з такими людьми говорити? Схаменіться!Не можете бути справедливими,то залишіться хоч людьми!
А и не надо говорить. Вы на вопрос мой ответьте, пожалуйста - в Законе Украины Голодомор геноцидом признан?
Для шапкокрада закон,як дишло... гоп-стоп,ми подошлі ізз-а угла... Та й,крім того ж єтого нє может бить....бо патамушо
Полковник вирішив нас загризти. Усі знають, що Янукович - крадій, а основна маса люду - злодії... По всім законам. Аферисти і брехуни. І Бог - не Тімошка, баче нємножко (про Тімошенко не йдеться, хто побачив збіг, фарбуйтеся зєльонкою на Кульпарівці) ---------- Додано в 09:04 ---------- Попередній допис був написаний в 09:04 ---------- Полковник вирішив нас загризти. Усі знають, що Янукович - крадій, а основна маса люду - злодії... По всім законам. Аферисти і брехуни. І Бог - не Тімошка, баче нємножко (про Тімошенко не йдеться, хто побачив збіг, фарбуйтеся зєльонкою на Кульпарівці)
Пани бредит? Полковник просит уточнить, есть-ли в Законе Украины определение Голодомора, как геноцида. Вот и всё. П.С. Пани, Полковник понимает украинский язык с первого раза. Не утруждайте себя повторять уже сказанное для Полковника.
Є постанова суду. Постанова апеляційного суду м. Києва у кримінальній справі за фактом вчинення геноциду в Україні в 1932–1933 роках
Как примерно в законе о гражданстве. Вроде нельзя, но вроде и можно двойное гражданство. Так и тут, вроде бы геноцид, но если знать правовое определение геноцида, то вроде бы и нет. На Украине самые лучшие юристы в мире ! Законы написаны по принципу "Если нельзя, но очень хочется то можно"
"Історія – це побудована пам’ять. Тобто пам’ять, реконструйована в своїй тяглості, впорядкована в своїх деталях, – простір, де темні ніші – висвітлено, а лякаючі провали – забудовано. Без історії пам’ять стає лабіринтом жаху, з якого людині немає виходу", сказала Оксана Пахльовська