Голодомор і євреї

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Прочитавши “Cлово” Георгія Щокіна до учасників Міжнародного симпозіуму щодо Голодомору, дивуюся: на яких підставах автор переносить відповідальність за цей, без сумніву, геноцид української нації на... єврейську меншину? Повний текст

2. Відповідь: Голодомор і євреї

Чего в этой статье нет совсем - так это мудрости. :) Много чего другого есть. Трезвость есть, и погляд на стан справ тоже. "Евреи не виноваты" - чего ж тут нещирого в погляде? :D

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Голодомор і євреї

Шановний Невстранець погано собі уявляє масштаби антисемітської пропаганди МАУП.
    По-перше - цей "навчальний заклад" - "синекурний відстійник" для відставних "генералів" епохи Кравчука-Кучми.
    Саме через свою антисемістську діяльність дипломи МАУП втрачають авторитет не тільки в Україні (за свідченням співробітників кадрово-рекрутингових агенцій).

Ось цього літа я два рази їздив на автосервіс неподалік від МАУПу і відповідно кілька разів користувався метро. Так от, біля ст.М. "Лісова" стояли кіоски та "агітнамети", де розповсюджувалася антисемітська преса та література (в основному - газета "Персонал Плюс" та інші брошурки).
    Повірте мені, дуже й дуже гидке явище.

4. SIROMA

SIROMA New Member

Огидне явище, це "Львівська газета", яка з віднедавна перетворилася на жидівську.
    Краще прочитайте цю статтю : http://www.forum.vosvoboda.info/viewtopic_980.php. Саме таких евреїв і називають жидами - для них все одно - де вони живуть, що роблять з тим народом , що буде надалі. При чому тут держава , держава жидам потрібна совсім не для того, для чого вона потрібна евреям. Про це йдеться . Той хто має очі да побачить .

5. Nikola

Nikola Well-Known Member

Кстати - а где можно прочитать это обращение?

6. Boris_Kiev

Ага !

"Им кровушки надо, они по запарке
    Замучили, гады, слона в зоопарке.
    Украли, я знаю, они у народа
    Весь хлеб урожая минувшего года..."

7. Nikola

Nikola Well-Known Member

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Дуже гарно Нікола. Пропіарив, а тоді вже посилання надав, та ще і підкреслив. Ганьба, той МАУП-отстой. Хто завгодно у вас буде винний, евреї, інопланетяни, самі українці, аби не Росія з НКВД.:)

9. Nikola

Nikola Well-Known Member

Як це розуміти?
    Я спочатку запитав - чи бачив хто текст цього звернення...

Посилання не підкреслював "зумисно", та і сам матеріал не коментував. :)

10. Boris_Kiev

Є тут в Киві одна пані-пенсіонерка, яка дуже полюбляє прихлжити до когось у гості та розсовувати МАУПівську літературу. Навіть у церкви підкидувала. Причому ніяких конфліктів з євреями не мала.
    Коли в її знайомих урвався терпець, вони зібрали півметрову пачечку тієї літератури і на цементному або клейовому розчині склали "кубік" під її дверима. Відразу припинила !

11. Мари

Мари Member

...Поэт горбат, стихи горбаты, кто виноват? Евреи виноваты!
    Тема видимо неисчерпаема... Ув. Патриот, это стандартный аргумент при отсутствии аргументов, ума и воспитания. И конечно "Евреи езжайте в свой Израиль", как же без этого. Вы не оригинальны..

12. Відповідь: Голодомор і євреї

Мари, если бы Вы только знали, как я с Вами согласен! :) А автору Вы что-то хотели сказать? (тсс... просто тут тема о статье) :)

Или... ну признайтесь, Вы ведь автора статьи посчитали оригинальной? :) :)

13. Відповідь: Голодомор і євреї

Ах, так он вот ТУТ, стало быть, "раскрылся"... :D :D

14. Мари

Мари Member

Оригинальной-нет. Просто мнение, можно соглашаться или спорить, хотя я во многом согласна. Автор думает, а Патриот и иже с ним нет, к сожалению.
    Я думаю, что ответственность за деяния того или другого государства, правителства, партии, организации должно быть возложено только на членов этого правительства, партии, организации будь они евреи, поляки, русские, украинцы, монголы. Каждый из них попал в эту организацию не по националному признаку (особенно если мы говорим о НКВД), а скорее по убеждениям или заблуждениям, из корысти, следуя инстинкту самосохранения и т.д. Наверное виновны властьимущие и идеологи, а их националная принадлежность скорее случайность, чем болше евреев (например) в старане, тем больше вероятность, что какой-то не очень чистоплотный еврей окажется у власти.

15. Відповідь: Голодомор і євреї

В статье про того, кто виновен и кто должен нести ответственность (это ведь взаимосвязано, я правильно понимаю?) сказано не раз и очень конкретно. Вы, стало быть "во многом согласны" и всё. :D :D Уже яснее. :)

А "Патриота" вроде немногие пока поддерживали... ???

16. Мари

Мари Member

я это сказала о людях такого типа, ничего личного...

Почему Еврей подписался Евреем??? Я не знаю. Опять что-то с двойными никами?

17. Мари

Мари Member

Неврастенец, передумали?

18. Відповідь: Голодомор і євреї

Пожалуй.

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Читатель Обкома
    Ну що Ви верзете. Я принаймні не ховався а виставив своє фото з донькою. Нажаль воно разом з форумом зникло. А ось Ви шановний своє фото якось через десятого через США насилу спромоглися.:) Про Невстранців я мовчу, таким фахівцям не можна показувати фото, конспірація.:) Поляки в роду були, а жидів ні, нажаль. А то б я Вам всім задав за наклеп.:)
    Стаття цікава, з автором згоден.

20. Мари

Мари Member

Излишняя подозрительность мешает беседе:D
    Взять на себя ответственность за геноцид, за которым стоят конкретные люди, которых уже нельзя наказать, на сегодняшний день значит: рассказать всю правду о случившемся тем, кто родился позже, не пытаясь приуменьшить или умолчать о своей роли, что бы те, кто будет править и принимать решения знали помнили и не допускали. Мы об это здесь спорим?
    Я мало знаю о политике. Что я понимаю не так? Те кто старше и мудрее, подскажите...как научиться не обвинять тыкая пальцами...жид, москаль, хохол

а де твій аватар? :)