Буковель супер! Як там закінчиться сніг - всі на Драгобрат!!! В квітні кататись класно, правда машиною не доповзеш.
а хтось про Шаяни писав? це місце хоч і не назвеш гірськолижним курортом. але там дуже красиво. сервіс як за кордоном, цілющі джерела...дуже раджу!
Вже ніби сніг випав. З веб камер на Буковелі ще видно траву, і стріляють сніг пушками. Хтось кудись їздив? Вже десь є вкатані траси?
Я колись так мріяла, щоб скоріше прийшла весна, сонечко, зелень...а тепер мрію, щоб сніг, або хоча б морозець протримався якнайдовше!!! Минулого тижня їздила на Плай! Дуже сподобалося - сніг не мокрий, без льодової шкоринки, сонечко світило, всі люди щасливі, словом, хочу ще-ще-ще!!! Мрію також про свої лижі...але, мабуть, придбаю влітку, щоб дешевше було! )))
дорогие форумляне, помогите пожалуйста!!! вопрос следующий - мы хотим компанией из 4 человек на новогодние праздники сгонять в карпаты покататься на лыжах. вопрос собственно в следующем: сколько это будет приблизительно стоить. потому как цены от обычного периода понятно что будут отличаться, но вот вопрос на сколько! помогите пожалуйста!
Це буде просто космос! Як катання так і проживання! Тепер ше і фішкою є обовязкова "шоу" програма, від якої нажаль не відмовитись. Моя порада - це святкування нового року десь в місці в Карпатах (наприклад Дземброня де пропозиція житла доволі велика) яке не є загально відомим лижним курортом. А потім через тиждень коли ціни впадуть поїхати і за адекватні гроші (думаю це обійдеться як 1/4 відпочинку на новий рік) покататись на лижах.
Друзья собрались в январе в Сходницу, предлагают ехать с ними - думаем. Это, вроде, не горнолыжный курорт и кататься придётся куда-то ездить. Подскажите, если кто знает: далеко ли склоны с подъемниками, где можно взять снаряжение напрокат?
Схiдницю. У одного из друзей там родственник, потому решили они ключи искать не там, где потеряли, а под фонарём Сказали, оборудованные склоны "недалеко". Мол, можно ездить.
В Східниці гарно влітку! А зимою не знаю що там робити, крім ходити від джерела до джерела по воду. На рахунок лижних підйомників поблизу Східниці, то не чув щоб були...
- Благодарю. Пишут, что есть в Бориславе и до него 10 км. Не подскажете, как туда добираются? Маршрутка/автобус регулярно или частников ловить?