Коли вулична повія бачить великі гроші в руках клієнта, вона також не розмірколвує, що в його особі криється Джек Різник. А він мабуть таки щедрий був на платню. Га Дункане? Доля тієї повії вернути все назад, вона би скоріше продалась якомусь скупому замурзанцю, нехай навіть без платні, в кредит, а потім відловлювати його по заковулках щоб розрахувався, але з гарантієй залишитись живою і займатсь своєю улюбленою професієй, яка сама древня. Не все міряється на гроші. Не все.
куплю квиток та на зло кондукторові піду пішки )))) а ще регулярно з ненавистю палю російський газ на кухні ))))
Нехай втішаються. Он мені закидають мовляв я тут все московство розігнав.:rolleyes: Треба жїх якось заманювати вам на втіху.
Не можу не спитати. ) А україньська мова хіба з м'яким знаком після букви н треба писати? Так само - іньше? Навіщо ви так вживаєте?
Як що знати, або відчувати, що транспортний засіб на який куплено квиток стане могилою, то таки варто пройтись пішки і поморозити вуха з квитком в кишені. Але з гарантієй виживання. Вам його по електроній пошті доставляють із московщини чи що? У нас в Черкасах побутовий газ із Полтавських родовищ наприклад.
Втішаються москалюги такі як Баярд, Танна, Мінні. Тут Ви праві. Це кацапське плем"я, яке українську мову на дух не переносять і принципово не вживають, хоча і топчуть землю Українську. Далі буде гірше. Spoiler "Юра Єнакіївський", Бойко і Васадзе очолили філологічний вуз Понеділок, 03 жовтня 2011, 12:44 Версія для друку При Київському національному лінгвістичному університеті створено наглядову раду, до складу якого ввійшли, зокрема, народні депутати-регіонали Юрій Іванющенко, Таріел Васадзе, Катерина Самойлик (КПУ), міністр палива й енергетики Юрій Бойко. Очолив Нацраду керівник апарату Верховної Ради Валентин Зайчук. Відповідний наказ Міністерства освіти і науки озвучив на першому засіданні ради наприкінці минулого тижня ректор університету Роман Васько, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Вони науніфікують. Spoiler "Юра Єнакіївський", Бойко і Васадзе очолили філологічний вуз Понеділок, 03 жовтня 2011, 12:44 Версія для друку Коментарі 29 При Київському національному лінгвістичному університеті створено наглядову раду, до складу якого ввійшли, зокрема, народні депутати-регіонали Юрій Іванющенко, Таріел Васадзе, Катерина Самойлик (КПУ), міністр палива й енергетики Юрій Бойко. Очолив Нацраду керівник апарату Верховної Ради Валентин Зайчук. Відповідний наказ Міністерства освіти і науки озвучив на першому засіданні ради наприкінці минулого тижня ректор університету Роман Васько, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Є правила. Ви пишите не за правилами, тому що правила зневажаєте. Або встановлюєте самі собі свої правила. І як це називається? :rolleyes:
Та він іх не знає! І називається це російською "безграмотность" (українською переводиться як "неписьменність", але ж Гранд пише).