Це схоже на ходіння віслюка по замкненому колу за морквою Степанич.) або на топтання на місці. Та і взагалі Степанич, я і не знав що Ви челночеством підхарчовуєтесь.)
добирайте слова, шановний зі Львова до Тернополя заплатив 30 гривень, з Тернополя до Львова 90 зі Львова був "Львів - Москва", з Тернополя "Москва - Ужгород ..." однаковий плацкарт, однаковий савєцкій вагон, тільки з Тернополя білизну приплюсували, певно думали, що я буду дві години спати %-) та я з не просто так натякав, що "може геть від Москви", зі Львова їхав поїзд, на фіранках було написано "Львів" та провідник розмовляв україньською, з Тернополя їхав -- на фіранках щось було написано "не по нашому" і дебела провідничка погано мене розуміла )))
Ні, Гранде, байдужість, а це страшніще, ніж страх. Зі страхом можно навчитися боротися, з байдужістю - ні.
Москва - Ужгород одинаково шо на мове, шо на русском, а поезд ваш, не московский, и то, шо провідничка погано вас розуміла, природно, вона ж з Ужгорода
Литва - литовці 85% Естонія - естонці 68% Латвія - латвійці 60% (1897р. - 68 Грузія - грузини 70% Україна - українці 78% Ваші пропозиціі (РЕАЛЬНІ, а не плач Ярославни) щодо того, як "приструнити" українців? Гетто, етнічні чистки, іспити на лояльність, заборона саджати картоплю? Чи може нарешті українську ідею, привабливу і зрозумілу для більшості населення, і команду, яка готва і здатна цю ідею втілювати?
Ну що ці цифірі жувати ? Який сенс порівнювати естонця, який за радянських часів на запитання російською мовою "далеко лі до Талліна" не відповідав, з "українцем" Степаничем з тих 78 відсотків ? Не погано було б. Але насправді є три шляхи: перший - національна свідомість прокидається у більшості українців - і тоді звичайною виборчою більшістю совків можна дрюкати постійно. Другий - відокремити від України території, які гадять. Третій - сидіти у лайні, як зараз, та намагатись з цього лайна видути коричневий пузир "національної ідеї, що об'єднає схід та захід". Не існує ніякої ідеї, яка б була придатна одночасно для європейців та свідомих українців з одного боку та русифікованих совків з іншого.
Другий варіант відпадає однозначно. Не ми ці землі збринтовували, не нам розбазарювати. Залишається - перший або третій.
Обратите внимание на численность населения этих стран: Литва - 3 249 400 человек Эстония - 1 340 194 человек Латвия - 2,237 млн. человек[ Грузия - 4 436 400 человек для сравнения Днепропетрвская обл. - 3 324 972 человек
Для кого? Ми і так не дуже могутні разом, а якщо ще розділитись на маленькі князівства - це взагалі шлях в нікуди. Не буде України, а буде невідомо що.
Україна була і буде. А оте "невідомо що" - буде ПІСУАР, або НЬЮПРИДНІСТРОВ"Я. Хоча Україна через суд ООН може сміливо вимагати щоб із абривіатури було видалено літеру "У". Бо Україна одна.
при данной вводной у новой державы на востоке не будет никакого сенса биться за столь неблагозвучный бренд, как Украина
для людей, в 1991 СССР распался на маленькі князівства , по его меркам,маленьки, и шо? кто жалеет об этом факте? можно подумать, шо current Украина- відомо що)