Я Вас добре зрозумів пане Василю зі Стрия...Тому вибачився за жарт,який стосується Нашої ментальності,а не вашої бабці Стефанії! А за по-писку...то дякую!Це вже говорить про серйозність намірів! Все ,що стосувалося Вас,то я повів... За інших не говоритиму. ...бо мені це Десь...Хто Ви,що Ви і кому Ви! Направду!
Баба Стефа, як її ми називали за життя, мешкала у селі Кавсько Дрогобицького повіту... Тому пан з Дрогобича мусів би знати, чого вона мовчала про вуйків з лісу... До смерті мовчала... Якщо більше нема чим похизуватись, то викликаємо духів, б"ємо в бубен і натягуємо на себе щось, називаючи це ментальністю... Я скажу більш конкретніше. Ви мені не "десь", а в конкретному місці...
Якщо у суперечку вставляється згадка про родичів, то нащо дивуватися що і вони можуть потрапити під гарячу руку? Так що втягувати родину - не дуже відповідально і обачливо. У всіх є діди і бабці, але тільки дехто має звичку волати "Та мій дід!!!...", "Та моя баба!!!...".
Анікдот.. Попали маленькі звірятка в яму, сидять..Вовчик каже -Я зараз з ями вилізу мені мама баранця принесе я буду їсти їсти... Лисичка -А мені мама курочку принесе смачнющу Зайчик -А мені морквинку Медведик члухав ..слухав..і каже А моя мама!!!....А мій дід.!!..А я вам всім зараз "піз..лєй":ireful: ..як дам )))
Я таки горджусь дідом. Небезпідставно. І не вважаю це за щось ганебне. Якщо Ви звернули увагу,про батькового тата я теж згадував. І я про нього пам"ятаю. Але мамин батько був Героєм. Не жертвою. А Героєм. Який загинув в бою за свою землю. На своїй землі. Він не був окупантом. Він не був зрадником. І я ним горджусь.
Але вскрізь пролазить. Навіть країну СРСР зможе зруйнувати. Тепер порахуйте помилки, не осоромте видатного земляка.
Так за що Рамзанчику виписали Героя? За те що росіянам джихад влаштовував, чи за те що їм продався потім?
Чеченські муджахеди ставлять під сумнів участь Рамзана в першій чеченській війні...Вони вказують на те, що він був лише шофером у свого батька. А сам його батько був старим кадебістським стукачом...Тому звання "героя" складає частину з 30-ти юдиних срібляників...
Сміте, при всій повазі, порівняння Степана Бандери з Рамзаном Кадировим - то є образа пам'яті Бандери.
Ай-яй-яй, хіба можна таке казати? А ну як запросять працювати у дипломатичне відомство - а там за таке не погладять по голівці і грошиків не дадуть.
ТО не до мене питання а до Путіна. ---------- Додано в 02:28 ---------- Попередній допис був написаний в 02:22 ---------- А хіба я казав, що то я зробив колаж,чи то я порівнював? Я її тут http://www.facebook.com/profile.php?id=100001214205154&sk=wall знайшов. А хто це робив, то я не знаю. Якраз напевно весь секрет у тому що Ви казали, що порівнювати українських і російських сучасних героїв неможна.
Ну ви ж його закопіпастили, нє? Чому ж? Якщо героїв - тих, що тільки на папірцях, підписаних президентами герої - то ще й як можна. Купа бидла в тих папірцях і в них, і в нас... А от Героїв - Бандеру, наприклад - не треба...