Чоловік працює водієм уже 8 років. Постійні відрядження, іноді по 24 години за кермом, відповідно і харчується погано і т.д. От і заробив на свою дупу, як то кажуть. Йти до лікаря відмовляється, надто гордий. Але наразі зовсім прикрутило, дуже болить і постійний дискомфорт. Підкажіть, будь ласка, як ви з цим боролися і чи є шанси покращити стан без лікаря? Дякую.
Не завжди правда. А може і не спам... Підскажу. Одного разу мала таку ж проблему. І поборола її без лікарів і без лікарств зовсім. Рецепт прочитала в "Бабушці". Писала жінка з Ізраїлю. Сама лікар-стоматолог. А їй підсказала її пацієнтка. Лікування просте, як двері: брати палочки льоду ( морозилки такі зараз роблять автоматично у вигляді дуги , або самому робити такі) і вставляти в задній прохід. Спочатку тільки трошки вставити, десь на четверть. Буде так боліти, що до стелі можна підскакувати. Але треба терпіти. Лід буде топитися, то треба брати нову палочку. А потім наступну можна пропихати до половини , а тоді і всю. Нічого не простудиться, не бійтеся. Мені вистачило таких 5 палочок. І шишка зникла, і болі, і більше не верталося. Якщо запущений, то може більше часу візьме. Спробуйте - не пошкодуєте!
Оля, не подумайте неправильно, але описаний вами спосіб виглядає жахливо, хіба нема іншого більш практичного і не такого дивного способу??
40 кісточок кизилу проковтнути .Цей спосіб не жахливий? Мамин брат дуже потерпав від цієї хвороби. Всі народні методи тільки ускладнили проблему. Прооперували і він надовго забув про геморой.
Моя мама брала свічки з обліпихи і використовувала 10 шт,1 шт.на ніч і все пройшло.Але головне це діло не запускати,спробуйте так,а дальше дивіться.Якщо результату не буде,то бігом до лікаря)
Поставила вам "тупо". Бо інакше не скажеш. Ви його пробували? Чим він виглядає жахливо? Я вам раджу те, що сама спробувала. Коли боліла шишка, що ні в туалет сходити, ні сидіти, ні ходити, ні взагалі нічого не мило, а за пару процедур все пройшло, а шишка залишилася, як в кошмарному сні, то це жахливо? Ну тоді робіть що знаєте. Чого людей питаєте поради? Думаю, якби він знав про лід, то нічого би йому не ускладнило більше. І не довелося оперувати б. Але наші люди простим рецептам і процедурам не довіряють. Їм щоби лікування поскладніше і подовше. От тоді то лікування. А в просте - не вірять. Хоча - кожному своє. З чого лікарі жити будуть? Безробіття настане велике.
Саме через такі відповіді " Рецепт прочитала в "Бабушці". Писала жінка з Ізраїлю. Сама лікар-стоматолог. А їй підсказала її пацієнтка. " (надто складна схема радитися, щодо питань лікування не дуже ок на форумах. В мене був геморрой після пологів, насправді, нічого особливого і майже кожна вагітна жінка з цим стикається. Мені акушерка тоді отдразу призначила свічки Реліф, так і вилікувался.
мені обліпихові не допомогли, ставила тиждень і результату 0 ( також хочу додати, що важливо в такій ситуації налагодити свій режим харчування і на деякий час доведеться забути про використання туалетного паперу - тільки холодна вода або вологі серветки
Лікування по інтернету, та ще й не профільних форумах... Воно таке ефективне))) Йдіть до лікаря, бо та гордість в сраці потім боком вилізе! View: https://youtu.be/M7T0_xWKmTo
У вагінтних, на скільки знаю, це не рідкість. А в звичайних людей це виникає через малорухливий образ життя. Спортом треба займатися, кохані. Якщо цього не зрозуміти, то ви будете спочатку долати цю проблему, а потім повертатись до неї ще і ще.
Релиф очень хорош, поддерживаю. Чего б ему не быть хорошим, с чудодейственным маслом печени акулы Реліф неодмінно допоможе