Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sanya

sanya Well-Known Member

2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Відповідь: Футбол

Неплохо, обыграли сербов, пусть даже сербы выставили молодежь

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Мені другий тайм сподобався, перший, як на мою думку - ніякий, було нудно дивитися. А в другому наші досить краще виглядали. Але не порівняєш цю гру до Франція-Англія! По якості...Але все одно рада за наших!

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Слава Тимощуку и команде "Зенит", молодцы, попомнит немчура, как нас в НАТО не пускать. А если серьезно, то завидую питерцам, у них появилась команда, где первые скрипки играют свои игроки, а нет какие-то бразильцы

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дік Адвокат - ось корінь перемог.

А мені смішно з нашого Алєшкі Блахіна - максімаліста... гарно Москву загнав на дно турнірної таблиці....

• Подобається Подобається x 4
  6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Рідко трапляються дійсно геніальні тренери, які і з Охтиркою Лігу чемпіонів взяти можуть. Чогось мені здається, в тренерській діяльності велику роль грає елемент везіння - "піде" з командою, чи нє...

Той самий Дік Адвокат в Бундеслізі чи не дві команди тренував(ліньки шукати, які...), причому команди нижче середнього, в зоні вильоту - то його тут з гіменцем мішали, мусів тікати...
    А бачиш, в руссляндії йому "пішло"...

А до Блахіна в мене чомусь завжди була стійка антипатія, яко до людини, а не тренера. Звичайно, персонально з ним не знайомий, може й помиляюсь, але рожа його мене завше дратувала...

• Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

рожа... мені теж...така самозакохана пика... я...я... і більше ніц.

Додано через 50 секунд
    так. Шева... в Мілані грав, а Челсі....

• Подобається Подобається x 2
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

...а в Челсі не дали заграти...

9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Файно Ліверпуль з Арсеналом зіграли 4-2. в якийсь момент (на 86 хв) подумав, що вийде Арсенал. троха його шкода.

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Цікаво, з яким рахунком сьогодні МанЮ від Роми виграє? Бо те, що виграють, я не сумніваюся. А от чи повториться минулорічна гра...
    А Челсі з Лівером вже третій рік підряд будуть грати:))

11. Барбос

Барбос Well-Known Member

ТРОХА??? ТРОХА? та це ж просто пііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііі...
    Чесно мені шкода не Арсенал мені особисто шкода Венгера. Ну хто хто а він вже точно заслужив хоча би раз виграти Лігу. З такого ге команди робить.....

12. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

команди? а кого він ще тренував? мені взагалі видається, що він з Арсеналом вікує :)

як там Челсі?

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

А в Челсі одне і те ж. Грає майже той самий склад, що і завжди(бо Грант занадто боїться щось міняти). Дрогба пас шкодує віддати, ходить по полю і в носі колупається. Шева гріє лавку, якщо його удостоять в запас включити...За словами Гранта, він ще 1% до своєї форми не добрав :sad:
    Виграли від турків, а далі вже тяжче піде - вже просто на класі не обіграєш, далі вже тактика потрібна. А який Грант тактик - вже знають всі...Як тут вже писали, Бенітес і Маура обігрував, то невже Гранта не обіграє? Хіба що не пощастить...А, нервує останнім часом мене то Челсі, не хочеться і дивитися на них :sad:

14. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

:) ну то краще нехай ФК Москва пасе задніх, ніж Збірна України))

• Подобається Подобається x 3
  15. Samojlovu4

Хто не бачив вчорашній матч Баварія - Хетафе: кидайте все, звільняйтеся з роботи і шукайте його десь в повторі подивитися!!! Це вартує того!
    Я такого ще м не бачив... такі ігри бувають раз на десятиліття...

Ця гра перевершує по драматизму знаменитий фінал Ліги чемпіонів 99го вроді року, Баварія-Манчестер...

Ось, приміром, слова Кана:

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

А особливо драматичними виявилися останні хвилини для Хетафе...Так мені шкода їх було...Та треба було в основний час забивати, а вони в порожні ворота не попали...А потім всьо той Тоні наробив! Я його ще з чемпіонату світу 2006 не взлюбила...

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що, Кан настільки добре освоїв російську??? І по прикладу багатьох манкуртів-українців відрікся від рідної мови?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Карпати вчора з успіхом продали гру Ворсклі у Львові. Глядачі кидали у них пляшками... та чи допоможе? Вівці - є вівці.

• Подобається Подобається x 4
  19. Samojlovu4

Педро, при всій повазі... але до чого тут одне до другого...

Ітак всім ясно, що по-перше я лінивий і не хочу на то час тратити, а по-друге вседно не сидів би і не перекладав... а так натиснув два рази ґудзика, скопіював і вже маєш...

Додано через 3 хвилини
    Баварію теж не люблю, але на міжнародній арені вболіваю за них, яко за представника німчурського фусбалю, який люблю... Хоча Хетафе дійсно дуже шкода було...

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Самойлович, перепрошую за трохи різкий жарт. Але в цьому випадку було б приємніше, щоб Ви не лінувалися а написали кілька слів на своїй мові. Або мовою оріґіналу. Думаю, багато тут бодай хоч трохи розуміє німецьку...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)