Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Відповідь: Футбол

А мені навпаки здається 1:2

2. sanya

sanya Well-Known Member

Побачим . Де показують на ТРК"Україна" ?

3. out

out Well-Known Member

так так на ТРК"Україна" о 21:25

4. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

Шахтарю, на мою думку, абсолютно під силу взяти 6 очок у 2 матчах.
    Хоча остання гра з Нафтовиком насторожує...

• Подобається Подобається x 1
  5. EntOther

EntOther Well-Known Member

Як тільки Шахтар їде на матчі Ліги Чемпіонів, так зразу же починають грати, як не всі інші українські команди :crazy: ...Ги ги..Дивовижне перевтілення відбувається, правда ж?

6. KruNdiK

KruNdiK New Member

Я повністю згідний і на це є вагомі підстави , адже Шахтар в попередніх матчах виграв і у Бенфіки, і у Селтіка. Я думаю сьгодні буде рахунок
    3-1 на нашу користь , удачі Шахтарю.:naci:

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мама родная, 1-0 в нашу пользу, самое главное, что по игре переигрываем

Додано через 1 хвилину
    Блин 1-1 и опять Чигринский упустил

8. Сірий Вовк

Сірий Вовк Active Member

Щодо матчу Динамо - Рома хочу процитувати ВО головного тренера О. Лужного "Вище рівня чемпіонату України ми піднятися не можемо". Від себе хочу додати, що зараз у міжсизоння ми знову будемо чути слова Суркіса "Що будуть зміни, як на тренерській лаві, так і в команді. Що запросимо тренера з Європи, з світовим ім'ям, а щодо гравців, то запросимо гравців з провідних чемпіонатів Європи". А чи хватить йому грошей, щоб запропонувати перехід хоч одного з гравців, які займають провідне місце в своїх збірних країни (Франції, Італії, Ангії, Німетчини, Іспанії, ...), дуже сумніваюсь. То чи не пора почати йому зміни в "Динамо" з себе, піти з поста президента і відійти від справ, як людині, яка нічого не тямить в футболі, поставити самому собі об'єктивну оцінку за час свого керування клубом - негативну. І тішитись, що потратив купу грошей на легіонерів, які займають більшу частину основного складу команди і які здобули йому першість чемпіонату і кубок України, і два роки поспіль з тріском провалились на єврокубках. Мені знається тішитись є мало чим. Тож пора віддати клуб людині, яка живе "Динамо" і є патріотом України. Яка зробить ставку не на закордонних спеспеціалістів, а на наших. які будуть грати не лише за пермогу клубу, а вперш за все відстоювати свою рідну Батьківщину, яка живе ними, вболіває за них, будь-то фанат зі Львова, чи з Донецька, чи з будь-якого іншого регіона України. Адже коли "Динамо" Київ іграє на європейській арені, то ми всі вболіваємо за нього (інша справа в Чемпіонаті чи Кубку України, тут кожен за своїх). Отож, треба змінювати все зверху до низу. Тренер має бути наш, однозачно, який виріс і іграв в Україні і за Україну. А гравців, також треба шукати серед наших хлопців, які іграли б з повною віддачею і відчували, що на них дивиться вся країна. Адже кому, тоді грати за збірну, якщо половина основного складу легіонери, анаші хлопці сидять на лаві запасних.
    По останній ігрі "Шахтаря" аналогічно. Серед основного складу тільки троє українців, воротарь і два центральних, решта легіонери. Добре, що хоч Чигринський вийшов з капітанською пов'язкою, загалом його гра була не погана. Перший гол - він був повинен голосно крикнути "ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ", щоб Срна зрозумів, що капінат тримає ігру під контролем, а як вони можуть порозумітися, якщо думають на різних мовах. А Брандао Бісля забитого голу підніс себе так, ніби вчора виграв Чемпіонат Світу, за що і получив жовту карточку. Тішить, що з здоров'ям в наших хлопців в все гаразд, тих винесли аж двох, а наші дограли до кінця. А, як може добре грати наша збірна, якщо Дуляй, Єзерській, Гпадкий на лаві запасних, добре, що останніх двох випустили на п'ять хвилин, дали копнути м'яча. А ще цікаво чи розуміють гравці під час ігри підсказки Луческо, я думаю,що ні. Доречі останній списав свою поразку на фарт опонента. Мені аж смішно!
    Правильно говорив Блохін "Якщо за клуб і можна купити гравців, то звідки йому брати футболістів, що будуть захищати кольори національної збірної, якщо їм не дають іграти, не дають набиратися досвіду в єврокубках". Цілком цого підтримую.
    Ого, щось багато вийшло. Просто душа болить дивлячись на ігри наших грандів і збірної.(Ще хтів поділитися враженнями про наші рідні "карпати", але напевно наступного разу)!!!
    :suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide:

9. Espert

Espert Забанений!

Та тобі можна в букмейкерских канторах грати!Як то ти вгадала, а в загальному - Шахтар тримався непогано, але 2 такі плужні голи - фарт Селтіка...

• Подобається Подобається x 2
  10. Руда Кішка

Нє, не мож :) я ж рахунок Динамо-Рома не вгадала :sad: Хто ж міг думати що Динамо зовсім таке нуляче...

• Подобається Подобається x 3
  11. Espert

Espert Забанений!

Нулячі - не нулячі, але що команда деградує, то факт дуже великий!!!Надіюсь на міжсезоння! Може будуть якісь толкові зміни! Можливо накінець Суркіс почне думати не за гроші, а за команду.

12. Руда Кішка

Щось в гілці про футбол останнім часом так багато фантастики :D

13. Espert

Espert Забанений!

Ну це як сказати... Можливо ти й права, але ж щось робити потрібно. Встидно як не як...

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А какая нам забота, шо серб Дуляй в запасе

А вообще-то все за то, чтобы играли свои игроки. Я отчаянно болел за Шахтер, когда за него играли местные хлопцы с шахтерских поселков, которых многие знали лично и жили они в соседнем доме. Но тогда почти все пацаны после и вместо школы гоняли мяч. А сколько было футбольных секций, спортшкол, сколько соревнований. А сейчас несмотря на футбольную академию Шахтера с суперусловиями, куда свозят пацанов со всей Украины, отдачи почти никакой. А Ахметову ну очень хочется успехов сейчас и я его понимаю. Но почему в клубах которые не поднимаются выше 6-го места тоже играют иноземцы второй свежести, вот я бы и запретил им покупать варягов.

15. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

так, такі несправедливі та необов*язкові!! Шкода... Шахтар показав, як на 4 хвилині потрібно забивати, а не пропускати! Але поступилися. Селтік підтвердив свій статус команди, що не програє вдома

16. sanya

sanya Well-Known Member

Шарова команда з Шотландії . У Шахтаря є ще шанси попасти в 1/8 фіналу Лч чи в кубок Уєфа . Але нажаль , Шахтарь має заре спад гри ! Шо Кастільо відмовився грати за Шахтарь ,то 20млн пішли на вітер !

17. Pashok

Pashok Well-Known Member

Шахтар сильна команда, але на відміну від Селтіка в них немає командної гри.

18. sanya

sanya Well-Known Member

Але нажаль у Шахтаря захист не такий сильний ,як півзахист команди

19. EntOther

EntOther Well-Known Member

По ідеї в Шахтаря вже нема шансів вийти до 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів...Вони мають 6 очок та знаходяться на 3 місці, Селтік має 9 та знаходиться на 2 місці, і навіть якщо Шахтар виграє в Бенфіки , а Селтік програє Мілану, то різниця забитих та пропущених в них краща....Хіба що буде :crazy: варіант , коли Мілан сильно вставить Селтік, а Шахтар Бенфіку...

• Подобається Подобається x 2
  20. sanya

sanya Well-Known Member

Різниці між командами 4 голи . Наприклад Шахтарь 3-1 виграє у Бенфікі і Мілан розгромить Селтік 2-0 і все ..... ;) ))

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)