Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

давайте ни с кем не будем мерятся ху.ми тем более с соседями, будем более адекватными!!!

2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Мірятись не будемо, але...Динамо Спартак - 4:1(два рази!!!), Шахтар - ЦСКА - 2:0, тепер Динамо-Рубін - 3:1. Не може не радувати.

• Подобається Подобається x 3
  3. Gron

Gron тафгай

Бєрдиєва, з чьотками, невраховуєте?
    Хоча, це власні проблєми:)

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Цитую флеш - інтерв'ю Мілевського:
    - Артеме, що сталось в першому таймі?
    - Да мы и сами не понимали, что происходит, ничего не получалось. Но в перерыве у нас состоялся мужской разговор... :)))

• Подобається Подобається x 2
  5. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Деякi уривки думок пiсля учорашньої контрастної терапiї.

1. Це ж коли ми в группi ЛЧ здобували вольову перемогу, та ще i "з запасом"? Не можу вже навiть пригадати.

2. Наразi 15 хвилин гри на рiвнi 99 року виявилося досить, але потрiбно нарощувати це спiввiдношення.

3. Юсуф -- а хто б здогадався по його пицi, що вiн вмiє так елегантно головою закидати отакi неймовiрнi парашути? :crazy:

4. Маграо -- тепер у нас два нахаби, що накручують по 3-4 гравцi суперника, але один з них ще й не падає! :preved: А корпус поклав просто неймовiрно, коли сандалив гола.

5. Гусєв -- з поверненням! Декiлька понадзвукових рейсiв правим флангом вимусили змахнути скупу сльозу ностальгiї :good:

6. Дуже сподобався берсерковий настрiй пiсля перших вдалих атак у другому таймi: по очах наших гравцiв було видно, що зараз на полi буде гладенький асфальт i жодних рубiнiв. Такого драйву я вже давно у ДК в Європi не бачив, i, iмхо, саме вiн налякав "Рубiн" аж до повного зникнення з поля.

7. Пiсля 2-1 не пiшли тулитися до власних ворiт, що геть викумарювало останнi 7-8 рокiв, а продовжили препарувати бiдолашних гостей -- оцю штуку треба якнаймiцнiше в головах гравцiв ДК закрiпити.

8. Газзаєв -- кавказький звєр! Шо вiн, кому i куди встромив в перервi -- мабуть, секретне ноу-хау :)))

9. А все ж таки нам пощастило, що "Рубiн" грав свiй перший ЛЧ-матч саме iз нами. Команда дуже мiцна й органiзована, i лише стiйкостi, нахабностi та впевненостi у Європi жоден тренер "авансом" не прищепить, воно приходить лише через практику (i у першу чергу таку екстремальну, як учора :))) ). Так чи iнакше, перший тайм вони провели блискуче (хай i не надто видовищно), i кровi вони ще поп'ють у всiх суперникiв по групi, це точно.

• Подобається Подобається x 8
  6. Полковник

Полковник миється в бані

1. Сердечно поздравляю братьев - украинцев с победой под руководством российского тренера над командой, возглавляемой украинским капитаном.
    Дружба НАШИХ народов НЕЗЫБЛЕМА!
    2. Не красиво каверкать ник пользователя, я так думаю. Могу и ошибаться.

• Подобається Подобається x 1
  7. mademan

mademan Old School Gamer

Как вам Динамо vs Рубин ?)

8. Персі

Або можна ще так відповісти: "Зате Росія в хокей краще грає". :mocking:

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А также и в остальных видах спорта

10. Персі

:)))Очевидно, це якось впливає на той факт, что український футбольний клуб переграв російський. :mocking:
    А якщо серйозно, то Рубін - досить непогана міцна команда, але тренер їхній після всіх компліментів, які я чула на його адресу, не вразив. Якщо Газаєв замінами зміг гру переломити, то суперник - ні. Хоча, можливо, в нього на лаві і не було реального підсилення, я не в курсі справ Рубіна. Як би там не було, щиро бажаю братам росіянам зганяти в нічийку з Барсою, наприклад. :)

11. Gron

Gron тафгай

...де львіну долю медалей їй приносять вихідці з кавказу, що сплять та бачуть, як би втекти побистріше.
    Ще, дуже допомогають нові розробки в галузі допінгу, а хокей ,так, навчилися в NHL грати, бо коли кхль грає, то швейцарський клуб 5-0 виграє у фіналі.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

о, полковнику... у вас хто виграв - той і брат.
    а Газзаєв не росіянин, а осетин по-моєму.
    от Палич - росіянин. Дійсно хороший тренер.

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Шахтер - Чемпион!!! Уже 2-0

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Після першого тайму вже 3:0. Але дозволяють забагато бити по своїх воротах.
    Хоча Срна і забив, та все одно нервує він мене.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я ніяк не міг зрозуміти... Шахтар грає з Брюгге, чи з Чорноморцем...

мда... то називається різниця у класі... і таке відчуття, скільки Шахтар захоче - стільки ше наклепає... хоча й так вже 0-3!
    Молодці!!!!

16. budiak

budiak Well-Known Member

Згадайте 5-10 років тому Брюгє Шахтар у такий парі явно віддавалась би перевага першій команді. А сьогодні Шахтар не те що явний фаворит а просто шо хоче то робить. Сорі я звичайно був майже впевнений в перемозі нашої команди але шоб так!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Бракує слів, емоції зашкалюють!:dance2::drinks::naci::radist::clapping:Висновок наш футбол дійсно значно виріс у класі! І це не може не тішити. Одна фігня на цьому радісному тлі це гра збірної.Але наразі залишимо. Може зновуж таки емоції але я зовсім не проти щоби наступного року суперкубок європи розігрувався між Шахтарем та Динамо. І у важкій безкомпромісній боротьбі Динамо б вирвало перемогу! Але шось мене заносить.о_О Ще раз усіх з перемогами!!!!!!!:drinks:Так тримати й надалі!!!! Україна вперед!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:naci::clapping:

• Подобається Подобається x 3
  17. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Шахтар все ж таки пiжони. Такий розслабон може пiзнiш датися взнаки :sad: Хоча учора були королi, без питань.

ЗI: а весела група, у першому турi двi виїзних перемоги i 10 м'ячiв поклали одне одному :crazy:

18. Персі

Я, звісно, не хочу псувати всім тут свято, але краще б вони з Тімішоарою так грали...;) Ну не чіпляє мене той турнір ніяк, хай як його називають, чи то Кубок УЄФА, чи то Ліга Європи... :pardon: Хіба що балів підзаробити в таблицю коефіцієнтів....;)
    P.S. Але вболівальників Шахтаря - з перемогою, звичайно. :)

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Точно.
    А стадіон най би дінамавцам в оренду на період Ліги Чемпіонів здавали.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

як ви не розумієте?
    Шахтар просто бавився з ними. Другий тайм віддав, щоб відпрацювати гру на контрі.
    А тре би було забити ше пару голів - не було б проблем.

Тімошарі вони просто віддали гру. То було зрозуміло і видно. Луческу патріот, румун. Ясно, це питання він узгодив з Ахметовим. Вдумайтесь, хто така Тімошара?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)