Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Динамо К - чемпіон в 13-й раз, повторило рекорд СРСР.

ФК "Харків" - у першій лізі.

Вболіваймо за ФК "Львів"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Так дійсно, рагулі, а не аристократи. А рахунок "по грі", що з того що "челсюки" більше атакували??? Результат на табло...
    Я і сам по ходу другого тайму чуть не заснув, десь на 85-й вже хтів виключати ящик, але добре що цього не зробив! Кінцівка - просто супер!!! Хоть по ходу й не болів за жодну з команд, але "наїзди" на суддю (який до-речі відсудив досить пристойно цей непростий матч) явно настроїли мене проти господарів. Як на мене, міг норвежець і 2-3 червоні картки роздати (в кінцівці матча, та й, навіть, після фінального свистка), а чого б і ні? Ну, принаймі Баллаку одну - так точно, аж просився хлопець!

3. Speedo78

Ну та й бундесліга, якщо вже на то пішло, явно не вирізняється яскравістю чи якоюсь екстраординарністю. Як на мене - один з найнудніших чемпіонатів в Європі. Щось мені цей "німецький силовий прямолінійний футбол" і суцільний "орднунг" на футбольному полі зовсім не до вподоби. Вже краще дивитися "битви" "Аякса" з "АЗ" чи ПСВ, "Брюгге" з "Андерлехтом" чи, скажем, "Селтика" з "Рейнжерами" ніж "Баварії" з "Байером" чи т.п. Суто моя власна думка, яку поділяє багато хто з вболівальників і в наших газетах також часто Бундеслігу не жалують (особливо після таких матчів як минулорічні "Зеніт"-"Баварія", цьогорічні матчі "БАварії" в ЛЧ (матч зі Спортингом не рахується). Таке враження, що там єдина світла пляма - "воронінська Герта". А те що наші команди вже "виносили" і всякі-там "Шальке 04" зі "Штутгартами", лишній тому доказ. Надіюся так і буде цього разу, з "Вердером" також дамо раду. Ну пора вже кубок в Україну привезти !!! Ех, шкода "Гамбургер" не попався, ото би шахта потішилася :)

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Перепрошую, але то є абсолютна і повна брєдятіна. Колись і я так думав, в принципі...
    Звичайно, Англія і Іспанія перші. Але на третьому місці особисто для мене давно вже бундесліга, Італія на четвертому.

Звиняйте пане, але дозволю собі зауважити, що ви поняття зеленого не маєте про нім. фусбаль. Стереотипами мислите... "німецький силовий прямолінійний футбол" і суцільний "орднунг" - все якраз навпаки. Таких битв з хокейним рахунком і з вирішенням матчу саме в останні хвилини і секунди мало де зустрінеш. Про стадіони і атмосферу на них я вже мовчу - Німеція давно вже котрий рік підряд займає стабільне перше місце в Європі за наповненністю стадіонів. Ніде не ходять так справно, стабільно і массово на футбол, як тут.

Для багатьох якраз бундесліга - найцікавіший і найнапруженіший чемп в Європі, особливо того року.
    Італія - завжди Юве і Мілан з Інтером. Іспанія - Барса і Реал. Англія - МЮ і Членсі, рідко Арсенал і лівер встрявають. Для інших команд перші три місця в тих чемпіонатах просто ЗАКРИТІ! Там все давно ясно з самого початку, хоч чемпи не проводь взагалі. Як в Україні ясно, що 1. дінама 2. шахтьор. Чи навпаки, в залежності від року.
    І лише в бундесі інтрига тримається часто до останнього туру, і на чемпіонство претендують завше 5-6 команд. І як завше часто лише в останній грі на останніх хвилинах на перше місце виривається вічна баварія, користуючись чемпіонською чуйкою, характером, везінням і нерозторопністю конкурентів.
    І лише в бундесі новачок, який щойно вперше вийшов в вищу лігу з низів, може закінчити сезон на 2-3 місці, а то й чемпіоном.

Я ж кажу - поняття не маєте, а беретеся такі категоричні висловлювання робити.
    Герта якраз - суцільна темна пляма і незрозумілість. Там хіба Воронін єдине світле пятно, ну і Пантеліч деколи.

Одна сірість, поверхневість і депресивність. Абсолютно нецікавий, захисний і "висушуючий" футбол. Вічний середняк без натяків на чемпіонство.
    Нікому не ясно, як команда з таким нецікавим і сірим футболом так високо залізла.

Герта якраз єдина темна пляма з нудною, не типово німецькою грою і невідповідним місцем в таблиці.

5. Speedo78

Samojlovu4 ну, не скажіть, серія А поцікавіше буде, мій улюблений чемпіонат! Крім названих вами ще й "Рома" чи "Лаціо" можуть за "корону" посперечатися! Потім англійський, іспанський, французький, голландський, та й португальський з шотландським чемпіонатами... Я просто маю можливість переглядати ці всі та й інші першості "по супутнику", тому сам можу зробити висновок, але то таке, "на вкус і цвет" не хочу нікого ні в чому переконувати... А, взагалі, за видовищністю, найцікавіше переглядати латиноамериканські першості та і різні там "копа лібертадорес" і т.п...

6. Speedo78

Ну, не скажіть, в цьому сезоні дуже близько! ;)

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

Фіналісти Кубка України - Ворскла і Шахтар. Причому Шазтар знову виграв від Динамо на останніх хвилинах, а Ворскла виграла від Металіста 2:0. Ех..а я вболівала за Металіст і Динамо...

Вчора була товариська гра збірної Албанії і Мілана. Шева навіть покапітанив троха, гол забив, гарні передачі роздавав.
    Гол:
    http://www.youtube.com/watch?v=dxiO_r7TIy0&feature=related

Гол Роніка (гарно було, Шева брав активну участь)
    http://www.youtube.com/watch?v=JTeIUfIBqyU&feature=related

Мілан на товарняки як на гастролі їздить :)))

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Не расстраивайтесь, будем вместе болеть за Шахтер 20 мая

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Будем! І цього разу, надіюся, команда, за яку я буду вболівати, виграє! Пора в Україну Кубок привезти, а то :moskali: вже два рази привозили. Менше тижня залишилося чекати

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну бачите, а вкусах нє спорьят...
    Для мене чемп Італії зовсім нецікавий, серія А і французська ліга - єдині з Великої Пятірки, які я не відслідковую абсолютно. Хіба на міжнародній арені Мілани і Юве спостерігаю.
    І, як для багатьох інших, для мене бундесліга давно зайняла третє місце після Іспанії і Англії, посунувши серіАл на четверте.
    Але ж то моя суб"єктивна думка і я ніколи не дозволяв собі гнати кривих слів на серію А, якщо вона мені по-барабану і я мало на ній знаюся, і не хочу знатися...

========================================================

Шахтарьонак виглядає таки сильнішим на даному етапі за дінама?!

Метал маркевичівський що, прогонозовано здувається?!

Вчора Вердер(якому в бундеслізі ніц не треба і який грав без Дієго і кількох основних) виніс 0:5 в гостях Франкфурт(якому кров з носа потрібна була перемога). Причому в першому таймі було 0:0.

А взагалі прошу громадскості звернути увагу на бундес - таблиця за 2(!) гри до закінчення сезону:

1) Вольфсбург - 63
    2) Баварія - 63
    3) Герта - 62
    4) Штутгарт - 61
    5) Гамбург - 58

Тобто теоретично і 5-й гамбург ще може стати чемпіоном, хоча виграє звичайно Баварія...

11. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Так Так я останнім часом тільки за Бундеслігою і слідкую. решта чемпіонатів уже без інтриги. А бундеси дають жару, там все вирішиться у тих турах що залашались. Надіюсь Герта таки покаже клас і взує і Вольсбург і Баварців.

12. Персі

Персі La mafia è immortale!

а ще закликаєте інших не мислити стереотипами про бундесів... Сказати, що Італія - це Юве, Інтер та Мілан - з тої опери, що сказати, ніби Німеччина - це Баварія і... Баварія. :mocking:
    Маєте гарний смак. :good: Високе мистецтво не всім дано зрозуміти, піпл попсу більше хаває. :)))
    Що стосується нинішнього сезону, мені особисто дуже цікавою є Сампа з Пацині і Касано, Лаціо з Ледесмою і Сарате, Дженоа просто молодці... Загалом, звісно, наразі серіа А переживає спад, від подій - 2006 ще не відійшли. Але життя циклічне. :)
    Треба ж гроші заробляти, якщо з ЛЧ вилетіли :pardon:

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну так і я ж про те саме :)

Ми вдома дивимося футбол по НТВ, а там цілими днями трансляції англійського чемпіонату, тому доводиться його і дивитися. Час від часу "розбавляють" його найцікавішими іграми інших країн. Із серії А транслюють одну-дві гри туру, приходиться по нету відшукувати.
    Не можу сказати, що якийсь конкретний чемпіонат найцікавіший для мене, дивлюся деякі ігри англійців, ну і стараюся не пропускати ігри Мілана (хоча деколи їхня гра такою нудною буває...)
    Цікаво, Анчі піде чи залишиться в Мілані? Бо журналісти таку катавасію закрутили з тим його переходом в Челсі...Ще й приписують перехід Пірло і Кака разом з Анчіком. Читала я одну гіпотезу вболівальника: Анчі переходить в Челсі, за два-три місяці його розвалює, його звільняють, видають компенсацію в пару млн, а потім Берл його спокійно знову бере собі. І РА знову в дурнях :)))

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Таврія - ФК Львів 2:2. Причому вигравали 0:2, а потім Таврія зрівняла рахунок
    0:1
    0:2

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

То був договорняк чистої, вважаючи як були забиті голи + Ковпаку тре було для лідерства забити з пару голів...

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Не знаю. ФК Львову треба було би вигравати, тим більше що Іллічівець свою гру виграв, тепер розрив між ними 3 очка

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

тре було........ настуний тур важливий буде... зоря-Іллічівець.... зорі теж нема куди відступати...

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так точно.
    Надіюся ще що завтра Арсенал програє, тоді Львів втримається на 13 місці

19. Czart

Czart миється в бані

это тебя радует?

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

А ви можете говорити щось по темі, в яку зайшли? Чи тільки шукаєте, до яких би слів причепитися і посваритися?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)