Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Я найбільше воротарів люблю. Найулюбленіша позиція.

Тут прікольно, в Тевтонії цифрове телебачення давно - то я або на комп записую, або просто на паузах і прокрутках люблю собі голи чи гольові моменти прокрутити: і дуже цікаво мені саме дії воротаря спостерігати, сейви їхні.

Років 6 футболом займався, на брамці стояв. Гарно виходило, скромно так скажу.
    По дурці малолітній кинув, шось зайшло. Команда і тренер 2 рази приходили, просили вернутися. Непослухався. Глупий був, тепер шкодую.

В войску навіть випадок був, чесне слово: мав на губу сідати. Команда в нас була, ми якраз на змагання їздили, повзували всіх. Мені файно вдалося відстояти, відзначився троха.
    І начальник частини відмінив губу і дав мені відпустку на пару днів.

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

я тиш... на Карпати ходив...............ДЮСШ

3. Samojlovu4

Я в Дударенка в команді був. З сином його.
    Він звичайно - капітан команди і 10-й номер. :)))

Пи.Си.: нездійсненна дитяча мрія в мене була - блатні, такі як сучасні, воротарську рукавиці. Марив тоді кульними пірчятками, білими, "дутими"...
    Ми мали чорні такі, шкіряні, соціалістичні і вбогі. З шипами в пару міліметрів, як колись на совецкіх тенісних ракетках.

• Подобається Подобається x 1
  4. Samojlovu4

А ви як ся справували, Мих?

В мене проблема на виходах була, грав невпевненно. Як в Чеха зараз, Адлєра. А як і виходив вдало, то голосно "Я-я-я-я!" не кричав, що Дударенка дратувало.
    Зато на лінії файно виходило. Піналькі непогано теж брав.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

не було підтримки дома
    ...........

6. NIK

NIK Well-Known Member

Такі у Львові наступного футбольного року буде 2 команди ФК Львів наврядчи вилетить :)

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

самі профі позбирались. :mocking: А я з пацанами в дворі футбол грала... :haha: Форвардом. :mocking: Самим забивним на весь двір :haha:

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

О, Персі! Давно вас не було!
    Сьогодні Арсенал - МЮ, якось мені без різниці, хто виграє, але хочеться цікавого футболу і багато голів. А завтра за Барсу буду вболівати.

9. Samojlovu4

Найкращий спосіб тренування воротаря - фіговину якусь позаду нього в ворота поставити. Або дуже небезпечну, або дуже важливу. Велика шиба скла, або його власна кохана сепердорога машина.
    І копати всією командою. Відбивати мячики старанно буде, найкраще тренування.

Я нині за МЮ, завтра за Барсу, а в четвер якось і по-барабану - за фусбаль. В принципі, хотів би Дінама бачити, а пройде шахтьор бо сильніший.
    То саме і з другими: хтів би вердер, а пройде гамбург бо сильніший.

10. Samojlovu4

11. Персі

Я не дуже МЮ полюбляю, та й від Арсеналу якось ні холодно, ні жарко. В принципі, напевно побажала б удачі Арсеналу, бо нема чого два рази підряд одній і тій же команді в фіналі роботи. :mocking: Але швидше всього так воно і буде.
    Бразило - луческівський шахтьор нічого, крім роздратування, не викликає, тому буду за Динамо.

• Подобається Подобається x 3
  12. natkanetka

natkanetka Well-Known Member

і я в футбол граю)) я воротар-аматор :)

сьогодні за МЮ буду вболівати, в четвер за Динамо

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А бразильско - гвинейско - москальское Динамо вызывает восторг

14. Оленa

Оленa Well-Known Member

Мене взагалі дратують ті команди, в яких футболісти як барани скупчуються в одному місці, копають по ногах, при стрибках обов’язково порозбивають один одному голови, а потім зображають неймовірні страждання. Фе!
    Інша справа англійський футбол. Грають широко кожен на своєму місці і голи шикарні.

15. Персі

У Вас? :mocking: Ну вітаю...:mocking: До речі, Ви забули вписати білоруську складову. Недобре сусідів так ображати. :)))
    Але під складовою "бразило" я мала на увазі стиль гри, а не етнічний склад. :) А за Динамо буду за компанією з сестрою, вона великий фан Динамо. :)
    Я краще промовчу. :))) Англійський футбол мені теж не до вподоби, така от я перебірлива. :haha: Зрештою, про смаки не сперечаються, кожен обирає собі до душі. ;)

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

На здоровье. А я с дочерью и сыном и с друзьями будем болеть на стадионе за Шахтер

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

на стадіоні - то класно! Любила і я колись на Карпати їздити - їздили майже всією сім"єю. А на збірну у Львові ніколи не можемо квитків купити.
    Завтра буду за Динамо, хоча у Шахтаря більша ймовірність виходу у фінал. У фіналі - буду за нашу команду, байдуже, чи то Динамо, чи Шахтар. А точніше, не за нашу команду, а за команду, що представляє Україну. :)
    А сьогодні...БАРСА!!!

18. Samojlovu4

Це просто великий і потужний ПІПЕЦЬ! Як я люблю ту гру.

Стільки емоцій, я вже гризся "ну як так, ну шо за фігня?"... і тут 93-тя хвилина!!!

Членсі отримало проценти за антифутбол, і за свої постійні фартові голи на останніх секундах. Хоча в тих двох матчах виглядали вони потужно, нема де правди діти, класно сушили гру.
    Але справедливість восторжествувала - Барса заслужила на фінал Ліги якщо і не тим матчом, то всім своїм сезоном.

Фінал МЮ - Барса. Дві симпатичні мені команди.
    Я за іспанців.
    Гегемонія англійців вже просто ЗАБЕМБАЛА. От тільки якби знов чого старий дідько Фергі не придумав...

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

в нас вдома так само...Я на 87 хв вирішила перестати дивитися шоб не нервуватися..Але цікавість перемогла - дивлюся в неті на рахунок..1-1!!! Бігом до телевізора, кінцівку встигла додивитися. Баллак так руками махав коло судді, хтів пенальті, шо аж смішно було. А Дрогбенко зі своїми факами в камеру тільки підтверджує рівень свого виховання. Звізда...злить він мене страшно..І ще мене дуже злив Малуда зі своєю зачіскою - так би надавала йому по тому хвостику.:girl_mad:
    Коментатор :moskali: (дивилися футбол по НТВ) так Челсі хвалив, в кінці взагалі зробив висновок, шо вболівальників у Челсі збільшиться сильно по всьому світі, бо їх сьогодні суддя дуже багато ображав. І наголосив, що вболівати в фіналі він буде за МЮ, бо Барса не заслужила фіналу.
    А я буду за Барсу! :girl_blum:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

то шо?
    Челсі вилетіло?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)