Фотомандри Україною 2025

Discussion in 'Фото' started by Коммунарец, Aug 12, 2025.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

2)Назва відео про прапори днр і нічого про кукурудзу. Самі перескочили на іншу тему.
    1) ви, фанати-ідіоти, вже "дістали" мене своєю політикою.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти сам заліз у політику, я ж тобі казав про кукурудзу.
    Якщо не будеш цікавитися політикою, то вона зацікавиться твоїм життям. То як у 30-х роках. Люди цікавилися лиш своїм життям, а політика, армія - була десь. Тому й отримали Голодомор.

3. Коммунарец

Хм.. а чому ви не сказали, ,чому вони пішли тим полем,
    Якщо є гарніші шляхи?
    Може "христіяни" забули заповідь Господа: Моліться за ворогів своїх?

На відміну від вас я не нав'язую нікому свою думку і вподобання, бо цього ніхто не зрозуміє.

4. Коммунарец

Мені зараз головніше остерігатися кліщів, бо мешкаю у наметі серед поля. Двох вже знищив, а так обдивдяюся і обслідую себе, аби не присосалися.
    Погода спекотна, трава висока.
    Добре, що люди мене не бачуть, але кліщам то не завадить вкусити мене.
    Покищо все добре. Сплю спокійно під галас цвіркунів... А не під храп паломників)
    Отец небесний забезпечив гарні умови моїх іспитів. Вода є, їжа є, здоров'я вистачає, тцк не чіпляється) молитва кожного дня...
    Слава Отцю, сину і святому духу!

5. Коммунарец

Місячне затемнення йде повною ходою.
    Щось ранішн почалося... Робачив о 20.42
    Майже не видно місяця... Зовсім кривавий(

6. Коммунарец

"Вьішел месяц из тумана
    Вьінул ножик из кармана
    Буду резать, будк бить
    С кем останешься дружить?
    Говори поскорей, не задерживай добрьіх и честньіх людей"

20.54 лівий бік місяця блиснув під сонячним сяйвом.
    Красота неймовірна...
    Навіть шкода, якщо нічого не трапиться(
    А так розчинив вхід намета і лежачи слідкую за народженням нового життя)

Last edited: Sep 7, 2025
  7. Коммунарец

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прочани можуть йти різними дорогами. Якщо хороша дорога значно довша, ніж польова, то йдуть коротшою.

Я теж не нав'язую, я просто даю інформацію про церкву з якою ви ходите, а ви собі вирішуйте.

82 роки тому Сталін заснував сучасну російську православну церкву.
    У ніч з 4 на 5 вересня 1943 року очільник Совєта народних комісаров Союза совєцьких соціалістих республік Іосів Сталін провів зустріч з представниками православного єпископату в російській совєцькій федеративній соціалістичній республіці, а саме з Патріаршим місцеблюстителем митрополитом Сергієм (Старгородським), митрополитом Алексієм (Сіманским), митрополитом Ніколаєм (Ярушевичем).
    На цій зустрічі Сталін оголосив свою ідею відродити і перезаснувати Православну Церкву на територію СССР під назвою: «Москоський Патріарахат Російської Православної Церкви.»
    Це була реакція і стратегія боротьби проти відродження Української Автокефальної Православної Церкви на території України окупованої німецькими військами, а також відкриття православних храмів на території Білорусі і московії, яку контролювали німці.
    Координувати діяльність новоствореного Московського Патріархату Сталін призначив полковника НКВД Георгія Карпова. Для цього було створено державний орган управління і контролю за церквою - Совєт по дєлам русской правосланой церкві.
    За підсумками зустрічі Сталіна з трьома православними ієрархами було ухвалене рішення відновити інститут московського патріарха.
    Сталін наказав передати РПЦ колишню резиденцію німецького посла у Москві за адресою Чистий провулок, будинок 5. Московська патріархія досі міститься у цьому будинку.
    8 вересня 1943 року у новому будинку Московської патріархії у Чистому провулку відбувся Собор єпископів рпц, який обрав патріархом Московським і всієї Русі митрополита Сергія Старгородського. 12 вересня 1943 року відбулася інтронізація новообраного патріарха у кафедральному Богоявленському соборі, що у Єлохові.
    Після повернення сталінських військ на територію України, чекісти привози у своїх обозах російських православних єпископів, які творили єпархії РПЦ на новоокупованих териоріях України. А духовенство Української Автокефальної Православної Церкви насильно переводили у московський патріархат. Так на териорії України з’явився сталінський московський патріархат.
    ---------------------------------
    для вас, напевно, це з категорії "какая разніца".

9. Коммунарец

Віруючи йдуть дорогою, що вказав Господь. Не короткою, ні довгою, а правильною.
    Але всі знають, що вони пішли тяжчою дорогою, бо тернопіляни не пустили їх хорошою дорогою. Всі знають, Крім вас...

10. Коммунарец

Я ходжу до Бога просити про своє і виконання волі Господа.
    В цій церкві мені більше сприяння, ніж в пцу, бо там лаються, ниють про мову і не дають притулку.
    Не все мені подобається, але...
    Живу зараз в полі у наметі, благо Бог дає гарну погоду і молюся на його підтримку, якщо він послав мене на прохання його сина.
    Вже 28-йдень...
    Поки що я зайнятий такою проблемою, мені нема різниці, яка настане тоді, коли буду мати істину від Бога, а не від власних почуттів.

11. Коммунарец

Особисто у мене немає ніяких проблем, бо вони у тих, на кого Бог наслав сатану, аби я покинув все і служив Господу.
    Поставте смішний смайлик і то буде ваша віра.

Attached Files:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перше:

Друге:

Ти йдеш до Бога, чи до тої церкви, котра тобі більше сприяє?:)

Ти йдеш до церкви, котра служить ФСБ і є його частиною - це факт. Ця церква благословляє вбивати і грабувати український народ - це факт.
    Ти все ж думаєш, що ця церква є від Бога? Тобто, Бог хоче, щоб нас, українців вбивали і катували???

Ти разом з тими, хто ненавидить українців і з ними шукаєш Бога?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але не тою, що вказав Сталін, правда?

14. Коммунарец

От, хтоб мені таке писав?
    Ага, той, хто сере з майорчиками на Президента України та на всіх, хто поряд з ним стоїть за Україну...
    Пся крев...

15. JaguaR

JaguaR щасливий

:read: не думав, що форум ще жевріє..

• Смішно Смішно x 1
  16. Коммунарец

"Из искрьі возгорится пламя" )

17. Коммунарец

Дощ іде... Накрив намет царатою га 2/3 нормально... Ліхтарик підвісив. Дивлюся кіно, пиво є

Дивився сьогодні нову браму до преображенського храму... Зло не здолає врата раю)

Attached Files:

18. Коммунарец

Господь мой! Я ни в чем не нуждаюсь...

Attached Files:

19. Коммунарец

@Lanktocha , я тут випадково подивився ваші дані і ... Вам справді 41 рік?
    Гм... Я гадав, що вам під 70((

• Смішно Смішно x 1
  20. Коммунарец

Дощі, дощі... Гірше вітер 24-30км/год. Намет сильно тріпотить. Тому перебрався під дах, де тепло, їжа та ліжко нормальне)

Пару днів відпочину.

а де твій аватар? :)