месяц как купил 12 МП, 10 метров под водй, 2-х метровая противоударность .. пока служит, под водой снимал до ч-х метров, из общих замечаний царапается корпус, и при ночной съемке сильно шумит вроде как шкребет чем-то по чему-то ....
Якщо покинути плівку в апараті десь на пів року, то кадр що знаходився в кадровому вікні помітно вуалює. Але в часи плівкової фотографії рідко апарат залишався без роботи протягом такого часу. До тогож активність "свіжих" об"єктивів була значно нижчою. Продукти розпаду що накопичуются з часом ( при цьому скло жовтіє) розпадаются швидше тому і радіоактивність зростає.
привіт шановні!!! маю намір поміняти свою мильничку на дзеркалку.з фірмою от більш-менш визначилася(кенон або нікон) а от з моделлю-ні! не розбираюся я в тому. поясніть ,будь-ласка,і допоможіть. хочу шоб була вже одна людська камера і надовго,маю намір фоткати нею свою дитину в русі,ввечері,усюди(бо своїм самсунгом лише при хорошій погоді вдалі фото получаються). Фотоапарат буду купувати в Австрії,там завжди перед новим роком є скидки значні,але треба знати який об'єктив,вспишка,батарея і т.д. от і поясніть туркові,що є добре..
Такого бюджету вистачить лише на CANON EOS 1000D, EOS 450D чи NIKON D3000 - бюджетні дзеркалки в наборі зі стандартним об"єктивом (так званим - "кітовим") Ще в 500Є "влізе" OLYMPUS E-520 з двома обєктивами чи SONY A300 з одним. Якщо "розщедритися" до 700Є, то можна було б вже взяти CANON EOS 500D чи NIKON D5000, а в них вже і відео, і фокусування краще, і шумність менша і ще багато інших "фіч"...
в німеччині в кінці року завжди є розпродажі старих моделей,бо з нового року викладатимуться новіші.от я і планую потрапити на той розпродаж і взяти якогось файного апаратика. мо і на цей втрафлю під акцію.
Все так, крім шумності. Особисто порівнював EOS 500D зі своїм 350D на ISO400 різниця в шумах вже помітна і не на користь 500ого.
Потрібна Ваша допомога : хочу купити кенон sx200, в інтернет-магазинах ціна коливається 2700-2800, а в магазині - 3299 грн. Може у Львові ціни адекватніші?
це нормальна ціна за такий фотоапарат. ---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ---------- А ви впевені що вам потрібна саме дзеркалка ? Добре подумайте, бо без навиків фотографування (не просто нажимання на кнопку) вам і дзеркалка буде робити невдалі фото. Якщо рішення остаточне і все ж таки дзеркалка, то зверніть увагу на ще одну фірму Sony. Якщо будете брати, то не беріть з обєктивом, краще візьміть без і докупіть нормальний обєктив. Краще взяти дешевший фотоапарат і дорожчий обєктив, чим навпаки. Що таке дорожчий (кращий) обєктив це вже окрема тема...
Якщо фотопарат виставлений в режим "автомат" зіпсувати фото практично нереально. Угу. А потім докупляйте до них на ПОРЯДОК (у порівнянні з КЕНОН та НІКОН) дорожчу оптику. Якщо фотограф початківець тоді йому "затичка" яка комплектується разом з "тушкою" вистачить на перший час з_ГОЛОВОЮ. І перше і друге сумнівні рішення. Ситема проста. Чим дорожчий тим кращий. Звісно під свої завдання. Це правило не діє для апаратів фірми Соні.
дуже смішно з чого ви це взяли, обєктиви Sigma i Tamron, по тій же ціні що для інших. Так, щоб получати якість звичайної мильнички Так звичайно сумнівне, тільки не відомо чому От саме про завдання і йшлось, що там не діє для Соні ???? Все що написав не вигадав, а з власного досвіду, в мене Sony A700 i Olympus SP510
Смішно тоді коли за подібних умов і навичок знімаємо мильницею. Не кожна Сігма сумісна с Соні. http://club.foto.ru/forum/37/472568 Поки людина не визначилась що хоче фотографувати, КІТ абсолютно прийнятний варіант. Будь-який КІТ дасть фору "звичайної мильнички". Це з тої опери що "хочу те сам незнаю що". Звичайний стан фотолюбителя-початківця який вирішив купити цифровий фотоапарат. Гарна цяцька.
Але, по-перше, якщо знімати на автоматі, то навіщо тоді взагалі дзеркалка? А по-друге спробуйте-но зняти на автоматі кадр з високим рівнем контрового світла ( наприклад портрет на фоні заходу сонця) або з високим інтервалом яскравості ( наприклад чорного кота на білому снігу) а вже потім говоріть, чи можна на автоматі зіпсувати кадр. ---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ---------- А який сенс тоді дивитись в бік Соні, якщо користуватись Сігмотамронами? Основна перевага Соні- це оптика Карл Цейс, а це вже зовсім інша цінова категорія.