Фотоапарат

Discussion in 'Фото' started by Мих, Oct 4, 2007.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Моєю першою мильницею була А540 з серії Canon PowerShot. Файна серія - просте зручне меню, гарні фотки. Недавно знайомий купив саме A590 IS - задоволений!

• Подобається Подобається x 2
  2. artemgukasov

artemgukasov New Member

это что, а вот одна контора лелеет надежды купить "зеркалку" до 2500 грн для студии, а че, я сразу сказал, за эти деньги только пленочная, зато с экспозамером :))

3. StYura

StYura New Member

никонд Д50 б/у, или кенон 300Д с китовыми ))) зато студия ;)

4. artemgukasov

artemgukasov New Member

ты что какой б/у, новый хотят:)

5. StYura

StYura New Member

я тоже такой хочу за 2500грн, но кажись не получицца ))

• Подобається Подобається x 1
  6. artemgukasov

artemgukasov New Member

Вопрос: (на одном из форумов)

Недавно приобрёл камеру Canon 400D. За небольшое время уже отснял кучу фоток и вот уже подумываю не совместить ли мне приятное с полезным. А именно подработка фотосъёмкой свадеб. С практикой фотосъёмки знаком не понаслышке - имел приличный опыт фотосъёмки с "Зенитом". Прикидываю что для этого нужно. Объектив в наличии пока только китовый, понимаю что нужен другой, но сейчас не потяну. Реально ли только с китовым? Нужна внешняя вспышка, по деньгам прикидываю тысяч за 6-8, порекомендуйте -какую лучше взять. Дополнительную карту памяти и аккумулятор куплю. Что ещё нужно? Штатив с "тросиком"- не знаю?, по моему не обязательно иметь.
    Ответ:

Недавно приобрел себе в магазине медтехника скальпель. За небольшое время уже изрезал кожаный диван, и едва не прирезал свою собаку, и вот уже подумываю не совместить ли мне приятное с полезным. А именно — поработать кардиохирургом. С практикой хирургии знаком не понаслышке — имел приличный опыт работы консервным ножом. Прикидываю что для этого нужно. Скальпель пока незаточен и только один, понимаю что нужен другой, но сейчас не потяну. Реально ли только одним скальпелем сделать аорто-коронарное шунтирование?

тут объявление есть, может успеете забрать
    Продаю Canon PowerShot А610 в идеальном состоянии
    Цена 1000 гр
    контакт: bizari@ukr.net

Last edited by a moderator: Dec 20, 2008
  7. Varvar

Varvar Well-Known Member

ото файний апарат з поворотним екраном, відносно великою матрицею та ще невеликою кількістью магепікселів :good:
    Квіточко якщо підходить по габаритах, то беріть
    Але не забудьте поторгуватися ...
    При курсі долар 5,05 такі апарати б/у "йшли" по +-700 грн.

Last edited: Dec 19, 2008
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я б сама його купила, бо треба мильничку на кожен день чи в гори поїхати.. Але навіть на неї треба відкласти.. :)

9. Varvar

Varvar Well-Known Member

я також для жінки, але проблєма та сама.
    одного разу (десь у вересні цього року) бачив у "Вашому магазині" 530 за 350 грн. ! правда не відомо в якому стані .... трохи шкодую, що не глянув на нього

10. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

А скажіть будь-ласка скільки тих пікселів потрібно для звичайної людини, тобто не фотографа????? Бо чула думку що якщо вибирати між 9 і 8 то краще 8... чому? Я ж по наївності думала що чим більше тим краще... Мені ж коліжанка каже що краще звертати увагу на діопріїї... А що то таке ті діопріїї??? І взагалі скажіть які показники важливі і яких повинно бути більше а яких менше...

11. artemgukasov

artemgukasov New Member

вы главное запомните :
    чем меньше этих мегапикселей вам продают тем лучше для вас
    и чем больше кратность зумма тем сложнее вам будет снимать на увиличении:)

• Подобається Подобається x 3
  12. Varvar

Varvar Well-Known Member

3 мегапікселів достатньо для "звичайної людини" - для фоток "народного формату" 10х15

• Подобається Подобається x 3
  13. artemgukasov

artemgukasov New Member

даааа наверное мыльницу сложнее всего выбирать, и хоть стоит 200 баксов:)
    на сколько проще брать топовые зеркалки:) и разницу в тысячах как\то не замечаешь

14. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

а чого має бути багато? ДО РЕЧІ МЕНІ ТАК НІХТО І НЕ ПОЯСНИВ ПРО ТІ ДІОПРІЇ... з мегапікселя достатньо????? я думала хоча б 7...

Ну скажіть популярно на що слід звертати увагу в першу чергу???

Last edited by a moderator: Dec 20, 2008
  15. artemgukasov

artemgukasov New Member

про диоптрии забудьте, они вам не нужны, хотите почитайте тут, так же мы не знаем ваши требования к качеству изображения
    на счет пикселей популярно:
    ***Чем меньше мегапикселей в моделях одного класса, тем меньше шум и "пластмассовость" картинки, увеличение кол-ва пикселей - чисто маркетинговый ход для тех кто считает что "ЧЕМ БОЛЬШЕ ТЕМ ЛУЧШЕ"
    походите по этим сайтам и посмотрите картинки которые получаются с разных моделей фотоаппаратов

http://pixel-peeper.com/ (раздел Digicams, Compacts, Bridges)
    http://www.pbase.com/cameras выбирайте интересную внешне вам модель и смотрите фото

здесь мы больше едва ли сможем помочь и выбор все равно за вами

16. fuxx

fuxx Member

Ні в якому разі не звертати увагу на маркетингові ходи:
    - багато мегапікселів,
    - великі значення чутливості типу iso 1600 або 3200 - мовляв зможете знімати серел ночі без спалаху )),
    - детектор обличчя, посмішки і інші непотрібні функції.

Зверніть увагу на:
    - геометричний розмір матриці - чим більша тим краща (тобто наприклад 1/1,8 краща від 1/2,5).
    - світосилу обєктиву - наприклад 1:2,8-4,1 кращий від 1:4,1-5,6,
    - фокусну відстань обєктиву,
    - ну й на такі допоміжні речі як - розмір екрану, тип елементів живлення, ергономіка, габарити, ручні режими зйомки....

• Подобається Подобається x 7
  17. Полковник

Полковник миється в бані

А на цвет корпуса???
    Вдруг не подойдёт к сумочке?
    И на фига тогда пиксели?????

18. artemgukasov

artemgukasov New Member

думаю надо брать любой Canon который стоит до 1000 грн и пофигу что там и как внутри, главное любить его таким какой он есть:))

• Подобається Подобається x 7
  19. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

В першу чергу тре звертати увагу на Матрицю
    Якшо в двох фотоапаратів буде однакова кількість пікселів але різні матриці то кращим буде той у якого більша матриця. (Розмір задається приблизно так 1/2,5 1/1,8 це відношення реальної мартиці в фотоапараті до розміру 35 міліметрового кадру, тобто 1/1,8 є більшим і кращим від 1/2,5)

Усі рекомендують Кенон а я ще порекомендую ЛЮМІКС
    http://lumix.panasonic.ru/pickcam/index.php?quest[13936]=13944

Last edited by a moderator: Dec 27, 2008
  20. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Трохи не так, відношення реальної реальних розмірів матриці до плівкового кадру називаєтся кроп-фактор і чисельно не дорівнює 1/2,5; 1/1,8. Наведені числа- це розмір діагоналі матриці в дюймах, при чому використовуются не "стандартні" дюйми, а якісь спецефічні- відиконовські.

а де твій аватар? :)