Фотоапарат

Discussion in 'Фото' started by Мих, Oct 4, 2007.

1. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Відповідь: Фотоапарат

Як показали "польові дослідження" проведені нашими фотоаматорами http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=92611, в ціновій категорії до 1000 баксів найкращій- Нікон.
    Але особисто мені довподоби все ж Кенон:) . І якщо я всеж вирішу купити цифру, то це буде або Кенон, або Пентакс. Але не Нікон і не Олімпус.

2. Annjutka

Annjutka New Member

Маю мильничку Кенон А640 - нарадітися неможу, особливо його макро, але мушу переходити на Нікон Д80 бо співвідношення ціни та якості саме цієї моделі вважаю просто чудовим. Та й чому "мушу" просто в захваті від нього, хоча дуже вдячна кенону, без нього я й не почала розвиватися далі. Всім раджу починати з цієї моделі. А якщо запитаєте чому, радо відповім

• Подобається Подобається x 2
  3. Annjutka

Annjutka New Member

[​IMG][/URL][/IMG] це Шевченківський гай цієї зими. Знято Кенон А640. ;)

• Подобається Подобається x 8
  4. Michel

Michel Member

Годину тому в магазині бачив Canon SX100 IS. Оказалось що в нього теж матриця CCD.

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мене є фотоапарат Canon PowerShot A630. Хочу до нього купити штатив. Кріплення для штативу є. Скажіть, будь-ласка, чи всі штативи до нього підходять(чи універсальні кріплення), який штатив брати краще, де їх у Львові купити можна?

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Підходять любі.
    Раджу звернутися у любий магазин "Цифровичок". При виборі, намагайтеся, щоб ступеней ніжок було менше: чим більше вузлів/замків, тим довше складати, і більше хитатиметься. 3-х ступінчатий (у складеному стані) на грамульку довший за 4-х, але й надійніший. Ну і на свій ріст штатив вибирайте (не нижчий). :)

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дякую, Левандівко. А в центрі є десь такий магазин? Я щось не думала, що штатив повинен такий високий бути(тобто якщо знимкувати буде чоловік, то штатив повинен бути 180см?). Просто колись був маленький штативчик десь 70см:o

8. syavych

syavych копач

1. Початок Городоцької, навпроти Фокстроту.
    2. Перехрестя Князя Романа і Франка.

Якщо штатив малий, то чоловік або триматиме його в руках (навіщо тоді він взагалі потрібен), або стояти біля нього в позі "зю" :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Michel

Michel Member

А маленьких, які складаються до розмірів складного зонтика і входять таких же розмірів футляр, немає ? Висота 1 м 50 см, розраховані на 1,5 кг ваги, ціна 15 - 20 Є і голоне (для мене), в кишеню вміщаються.
    P.S. Щоб рішити цю проблему, буду брати апарат з хорошою двійною стабілізацією, щоб штатив зовсім, або майже, був НЕ потрібний.

10. Annjutka

Annjutka New Member

А можна поцікавитись, що ви збираєтесь знімати? Чи то так, для альбому, чи збираєтесь знімати спорт, чи тварин...

11. levandivka

Оце саме паскудне, закінчується падінням камери.
    Заходив "Вище неба": ціни придуркуваті, довелося теж їхати в "Цифровичок". А там від цінника ще 60 УО відтяли. ;)

12. Michel

Michel Member

Збираюсь знімати (для власного задоволення) в основному природу, птахів, тварин, різних комах, архітектуру і всьо то, що заслуговує уваги.
    P.S. Буду брати Olympus SP-560-UZ i Panasonic Lumix DMC-FX33 (на рахунок FX33 ще не рішив).

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене штатив чуть чуть нижчий за мене, доводиться нахилятись, але незручностей не помічаю. Брала на вагу, тобто один з легших, для свого старенького Canon PowerShot A540.

Через свою необережність під гаслом "Сила є, розуму не треба" якось засильно одного разу закрутила камеру на штативі, то металева різьба штатива стесала різьбовий отвір на камері. Пробувала розібрати камеру, щоб витягти цю штучку з різьбовим отвором, не вдалось.

Хтось знає де є майстерні по фотоапаратах? Хочу витягти цю штучку, зробити таку саму металеву і поставити її туди.

14. Michel

Michel Member

15. галичанка

галичанка New Member

Зорянівонько, користуємось штативом 1м 53см, нам зручно (ми з чоловіком середнього росту).

Купували штатив в АБВ техніці, тоді була акція на честь відкриття - купили дешевше, ніж в інших магазинах.

Штативи продаються в фотомагазинах, Ельдорадо та напевно інших супермаркетах електроніки. Просто виберіть, де така сама модель найдешевша і перевірте, чи всі елементи працюють.

Купуйте, користуйтесь, будете задоволені: і себе з чоловіком зазнімете, і зможете зробити багато фото, які без штатива не вдаються! :)

• Подобається Подобається x 1
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Питання, он постав вибір між Canon i Panasonic. Ціна однакова, он лише думаю що краще?

Panasonic Lumix DMC-TZ3K 7.2MP Digital Camera with 10x Optical Image Stabilized Zoom
    Canon PowerShot SD850 IS 8.0 MP Digital Elph Camera with 4x Optical Image Stabilized Zoom
    До кінця тижня дають 2GB диск в подарунок.

17. levandivka

Йой!
    Та на кожній, напевне, з 13 сторінок топіку уб'ясняю: Canon!!! :)
    Навіть, якщо доведеться троха більше дати грошенят. Оно Вам повернеться...

А всякі Панаси...
    Навіть у Вашому пості картинку не показує. (а вона там є?) :)

• Подобається Подобається x 3
  18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та є...є...мені видко.

Ну канон то канон, так і запишемо. Якраз в українській школі дали гроші на то і потрачу. Дєкую!

19. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я би вибрав Lumix
    аргумент #1 Якщо він укомплектований оптикою Leica(так як на фото), то це найкраща оптика , яка може бути.Німецько-швейцарська фірма "Лейка" одна з найстаріших(з 1913р) по випуску фото- кіно апаратури.Кореспонденти в Другій Світ.війні робили знимки фотоапаратом "лейка"
    аргумент #2 Цей фотоапарат(Lumix) є made in Japan ,а Кенон - made in China.Якщо це для Вас має значення.
    Ну , а в рештому вони одинакові.

20. bug

bug Well-Known Member

кіко процентів має пан від продажу кожного кенона в Україні?

а де твій аватар? :)