А я добре пам"ятаю всі ті профілактичні міроприємства..ходіння по мокрих соляних килимках, трав"яні чаї, інгаляції ..сідали навколо якогось приладу у якому варилася трава і дихали тим повітрям....Класний у нас садочок був..і мама там працювала..
раптом пропав голос.... завтра репа...вистава...програма.... НІЧОГО відмінити чи перенести НЕ МОЖНА!!!! ЯК??? :girl_cray: :girl_sad: :confused: :confused: :confused:
терміново все,що можна зробити! що пробувала? може,масло какао? Іспанка має знати хороші рецепти - у неї теж таке часто буває.
Ото геть чисто як я - тіки шо втоптала гранат.тепер відтираю монітор від граната.ех,бідний він в мене того тижня- то оббухикаю,то чаєм обплюю,то гранатом Масло какао - то є просто супер!!коли в мене пропадає голос,то обов"язково багато гарячого пиття -молоко з медом,чаї різноманітні.останнього разу,коли в мене пропав голос,коліжанка,мама якої співає в оперному,порадила один хороший гомеопатичний засіб(правда штара шклірожна Ішпанка не може жгадати як воно наживаєтьші((()
ото повезло з обігрівачем мені лекше... всього навсього підлоги відмите, тюль постірати і ще один комп відчистити
навряд він мені допоможе... я вже ото другий рулон салфеток собі принесла і все одно прилипаю до клавіатури
О!!!Мих дєло каже!!!я перед виступами завжди так роблю,оскільки самі сирі мені не лізут - беру яйко,трошки цукру і збиваю то всьо в густу-густу піну і то швиденько з"їдаю-випиваю.файно змащує горло і зв"язки і голос стає дзвінкіший