Сявичу, де їдете? Щось я прихворіла.З носа на клаву капає, горло, голова...затудилася, короче. Моє чудо вчора попередив, що "йде пити водку"..це у них з друзями так називається щось типу форумівкиЗбирались у Сашка на Артема....далеченько .. Думала хоч висплюсь, ніхто не буде телефонувати.Ага, аякже.:biggrin:В 3.20 розбудив дзвоник мобільного."Киця, і вже дома, все нормально, не п"яний.....Може поговоримо?"Щаззз!Ну поговорили трохи, він ліг спати, а я ще години дві не могла заснути...сон пропав Заварила собі каву-аромат на всю квартиру. Сьогодні знову їхати в той @еровоград, знову холоднеча в квартирі...Скоріше б канікули ...і до Львова:radist:
а нам ше як весною вимкнули то досі ще не включали а задється ніби то вчора було...ггг о пальці до клави примерзають-норма:cool: хо-хо а в мене така участкова лікарка яка не дає лікарняного навіть якщо ти не можеш говорити ледве стоїш-сидиш-лежиш! якщо ти зелено-синього кольору і не можеш рухатися вона спитає А ХТО ХВОРИЙ? коли в мене була ангіна-хотіла мені гастрит лікувати а коли нарив від зубчика-то казала що то лакунарна ангіна і вже мало не капельниці ставила на гроші теж не реаґує-фригідна якась! або цнотлива-не дає (лікарняного) і все! але то насправді не смішно бо я останній грип проходила на ногах-досі аукається а мене на роботі без лікарняного ніхто нікуди не відпускає! от і маєш-її в тій сімейній амбулаторії напевно з жалості тримають-а я страждаю! нанюхалась в маркеті гелів і пінок тепер під носом ароматична благодать
а це не Крамаренчиха, часом? За мої паміті в першій поліклініці сиділа така лікарка, на прізвище Крамаренко. Вона ніколи нікому лікарняного не виписувала ще в ті радянські часи. До неї можна були прийти з температурою під сорок, то вона на тебе подивиться і скаже - а ти пачєму прішла. Сімулянтка!:biggrin:
нє в мене СІМЕЙНА АМБУЛАТОРІЯ а то гірше гіршого це тіпа ривком з совдепу в європу в одній черзі і я і дідусь і малявка 2-місячна і всі однаково хочуть швидше бо хорі але на мене взагалі ніхто не зважає ясна річ-пофіг які там сиптоми навіть якщо вони на ліцо а ще та недолуга приймає 3 години в день і з них на 45хв-годину спізнюється каза!!!! я не те що хвора і зла заходжу до неї! я колись таки щось з нею зроблю...чеслово)) а вона ще в лоб питання А ВИ БЕЗ ЛОЖКИ? а я кажу-завжди ношу а нині забула... не смійтесь-я не вигадую так є я і життя-це суцільні анігдотики.... а косоока лікарка мабуть глибоко нещасна і трохи не від цього світу але то на жаль не тільки її проблеми а інколи стають і моїми :cool:
То вже взагалі переходить всі грані можливого. Вона що не може обзавезтись склянкою спирту і своєю ложкою? Чи вона з того щасливого життя візьме тай вип*є ту склянку спирту?:biggrin: Як би мені таке сказала... та я б її тою ложкою, але я забуваю що в Україні сама лючча медицина, і ложки свої треба носити, і видельці і ножі ну бо хто його зна який лікар може захотіти з вами по-сто грам випити і закусити а ви без прибора прийшли.
Коли я проходила медогляд, то бачила, як дівчина просила, щоб її "приписали" до поліклініки не за місцем проживання. Їй сказали, щоб просто написала заяву, і все. Може, і вам так зробити?
Вчора вистояла чергу і таки взяла талона до лікаря.Ніхто і не питав де я проживаю.дали до того, до якого був талон.Якщо хочеш до якогось конкретного лікаря , требазаписуватись до нього А у вас хіба не так?
В тій поліклініці, куди я ходжу, просто йдеться в реєстратуру, називається прізвище лікаря і береться до нього талон. Це до всіх інших лікарів, крім терапевта. Щодо терапевта, то зазвичай пацієнти знають, хто їхній дільничий, і беруть талон до нього. А якщо підходять і просять: дайте талон до стоматолога, хірурга, окуліста і т.д., тобто без конкретики, то просто дають талон до того, хто є в даний час на зміні. Я думала, то всюди так
хвороба спати не дає.Прокинулась раненько. а ЛФ не працює Маська закинув мені на пошту пісеньки, тож сиділа скачувала, тепер слухаю...класно так.Тато рано в Коблево поїхав, якби не хвороба то і я б з ним поїхала. Зараз зроблю собі каву...і буду насолоджуватись тишею ..і кавою(шкода, що не львівською)
Приболела я Придётся все выходные дома сидеть. Но есть и плюс Буду больше висеть на форуме! і я якась хворенька, температура 37 довго була, а звечора - 36,9 з половиною.. і то не знаю - то я ше хвора чи вже здорова... а від форуму і здорова відірватися не можу)))
Сьогодні день ніби непогано почався....от би тільки температура трохи впала, бо 38,4, щось таки забагато....випила таблетки, тепленьке молочко, вкуталася теплим покривалом і шастаю по улюбленому Львівському форумі...
Поміряла температуру-36,9...мені вже краще...зараз порція молочка з медом і в ліжечко....завтра маю бути здорова,бо маю відпрацювати ще одну зміну на старій роботі, хоча вже тиждень офіційно працюю на новій...