Football

Discussion in 'Спорт' started by скорпион, Jan 23, 2009.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

А я думав, Самойлович сюди носа не поткне. Бо гра зовсім не нагадувала ним обіцяне:

Україна не влетіла Англії взагалі. Грали може не краще - на рівних - але красивіше однозначно. І було видно, що англійці сприйняли Україну дуже серйозно. Часом їм просто страшно було і мяч вибивали від своїх воріт аби-куди.

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

І Англія, яка серйозно Україну не сприймає, чомусь так і не змогла бодай одного гола втулити.:)))

• Подобається Подобається x 3
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Хлопаки, а з яких пiр збiрна Англii належить до грандiв свiтового футболу?!
    Часи цi давно минули, так що спокiйно.

• Подобається Подобається x 1
  5. Bambook

Ну - ну...
    Нагадати вчорашнє?

;)

• Подобається Подобається x 2
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я, чесно кажучи, не розумію, чому вони тішаться? Теперішня англійська збірна, думаю, найслабша за останні 50 років. Нема нападаючого більш-менш міжнародного класу. Мілнер, Янг, Кагіл, Клеверлі взагалі в своїх клубах гріють бенч. Яким чином чмо Уокер попав в збірну -загадка.
    Джерард, Коул, Лампард - гравці далеко за 30 і своїх кращих років.
    Справа в тім, що в вищій лізі менше 30% -англійські гравці, а тон завдають іспанці, французи, бельгійці, бразилійці.. Ось вже маємо в Арсеналі Мезут Озіл.
    А київські москалі? Англійці технічно були на голову вищі. І захист мали добрий. Запамяталося, як читали якусь відозву Стівен Джерард і якийсь київський гравець. Капітан чи що, призвіща не памятаю. Читав такою українською що я виключив телевізор.
    Ось якби Лампард на останніх хвилинах був трохи точніший...

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Абсолютно, Педро - абсолютно правильно!
    В останні роки, на жаль, все більше помічаю, що розмови про деяку зашоренність і неадекватність нашого народу не такі вже й безпідставні...
    Тут ще дурниця, ви гляньте як вони в гілці про Львів киянина всім колгоспом задзьобали, лише за те що він правдиві і прямі враження написав, причому зовсім помірковані. Я розумію що Львів найкраще місто в світі, сам львів"янин, але ж реально на речі дивитись треба.)

8. Pedro

Я, наприклад, коли бачу що неправий, змінюю свою думку. Але подивіться на наших форумчан. Той причепився до Ющенка і робить з нього ангела, хоча не один президент не приніс тільки шкоди Україні. Той за Юльку вчепиться, Юрко Нотоцо не перестає писати який то рай буде як Тягнибок прийде до влади, хоча останньому і його побратимам в одному місці та Україна.
    А тут "наша" чудо футбольна команда. Та я впевнений, що половина команди не памятає назви країни за яку виступають. Ось якийсь Алієв чи якесь інше чмо на запитання кореспондента українською, попросив перекласти запитання російською, бо українською не розуміє.
    Українська збірна?..

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, а кого то цікавить? Сьогодні Україна досить сильна команда.

А шо до росіян у збірній, скажіть, а в Анлії хто? Негритоси?

10. Pedro

Англійці, Миху. Розмовляють не папуаською а англійською. А яка різниця який колір шкіри в них? Вони є англійці. А ось футболістів які грають за збірну України назвати українцями язик не повертається. Був один українець Тимощук, так і той не може без Росії, а вчора грів бенч.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони громадяни Англії, а етнічно - папуаси.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Переключить канал не додумались?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

москалі батарейки посадили в дистанційному.

14. Pedro

О, Миху, бачу до того всього ви щей расист!о_О
    Ні, вони англійці. Народились в Англії, росли в Англії, є англійськими патріотами і розмовляють виключно англійською.
    До речі, якби вони будучи народженими в Англії, діставши там можливість навчатися і грати свою улюблену гру, не могли звязати двох слів англійською, їх би ніхто нікуди грати не взяв, бо подумав би що то круглі ідіоти.:haha:
    А подивіться як всі англійці співають God save the Queen. Українські креоли навіть рота не хочуть відкрити, немов би заціпило.
    А гра? Якби хтось з них хоч трохи грав, вже давно європейські клуби зацікавилися б. Ось бразилійці і навіть вірмен з того ж Шахтаря йдуть до європейських клубів. А креоли? Чого нема того нема.:nea:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

класне слово.

ну я би так не сказав...

а ваші англійці? назвіть хоть одного гравця збірної Англії, який би грав за межами Англії. Нема! Ніхто ними не цікавиться!

16. Pedro

Миху, скажу по секрету, англійська Премєр ліґ найбільше платить гравцям (може за виключенням Реалу чи Барселони). Тому всі стараються попасти в Англію. А щодо гравців, то за виключенням кількох гравців, англійська збірна таке ж гівно як і "українська".
    І, взагалі, Миху, якщо хоч трохи памятаєте Брежнєва, то він придумав такий вираз: буде хліб буде і пісня. Якщо перефразувати, то буде українська держава, буде українська збірна.
    Бо в 70х-80х український футбол був набагато більш українським ніж теперішнє сміття.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

всі гівно?

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

В Україні теж платять не зле, в провідних клубах...

18. Pedro

Майже. Раніше перерахував. Майже всі зірки в кожному клубі іноземного походження. Новий футбольний президент сказав, що потрібні невідкладні реформи, одна з них скорочення в клубах іноземних гравців. Але що зробити, коли майже всі власники є російські, американські чи арабські абрамовичі.

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ----------

Не думаю що більше ніж в Іспанії чи Франції. Але всі рвуться в Англію. Наприклад, Ньюкасл майже повністю складається з французьких гравців.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

глобалізація, що тут поробиш?

20. Bambook

Хто тішився? Може, наведете цитатку?
    Особисто я розчарований, що наші не дотиснули цих переляканих джонів буллів.

Її дуже добре демонструє ваше, яко представника народу, небажання відповідати за свої слова.

а де твій аватар? :)