Football

Discussion in 'Спорт' started by скорпион, Jan 23, 2009.

1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Pedro, на жаль, це реалії. Якщо б вся країна розмовляла українською, а збірна по футболу - іноземною. Можна було б таке писати.
    Нехай хлопака їде в Крим чи Луганськ і там розкаже.
    Ні, я за. Але треба бачити реалії і виходити з них.
    В даному випадку, мова про футбол та імідж країни.

• Подобається Подобається x 4
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А чего тут думать ,вон уже и цитатку нужную какого-то фашика из Киева со стороннего сайта привели.Опять русско-говорящие виноваты

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

Не поедет.А если и поедет , то будет разговаривать на том языке , на каком безопасней ему.Это он,и ему подобные, только в интернете дерзкий

3. IgorLvivM

Має право на власну думку.
    Те, що до футболу вона відношення не має - інше питання.
    Едмар, Девіч - мають ще менше відношення до України, ніж російськомовні українці.

4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А кто спорит?Лишь бы и другим не запрещал иметь мнение отличное от его.
    Кстати , а аргумент типа "ЧМ это фигня для слабеньких , вот Олимпиада это всё!" ещё не вдвигали?

5. luca

luca миється в бані

не дотримали...прикро як ніколи, адже за дуже довгий період у нас була КОМАНДА...

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а если австриец на немецком? может будете равнять более похожие случаи, не?

7. IgorLvivM

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  9. Bambook

Bambook Persona non grata

І шо? Бамбук, звісно, зайшов, і визнає, що помилявся у прогнозі - не так, як дехто після матчу Україна - Англія.
    Я ж чоловік, а не Samojlovu4...

• Подобається Подобається x 1
  10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я не был бы против финала Россия - Украина.
    И ядовитой слюной бы не брызгал.
    Когда смотрел, как афро-гомики обижали ваших, седых волос поймал...
    Беда.
    Только вам не понять, что мы за вас болели и подушки рвали, когда вы неграм срали.
    Какая боль...
    Реально боль.

11. IgorLvivM

Дякую за гарні слова.

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

Якесь дивне рішення!
    "Дніпро" вибув із Кубку України
    Дніпропетровська команда не прибула на гру в Одесу через погані погодні умови, літак з делегацій "Дніпра" на борту здійснив кілька невдалих спроб приземлитися в аеропорту Одеси 29 жовтня і в день матчу - 30 жовтня.

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Проти французів Ракицький був кращим, Хачеріді - найгіршим

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

Мурло.
    Рібері: Ми добряче дали під зад Україні

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

маючи Платіні на відповідній посаді, можна під зад давати кому хош...

13. IgorLvivM

Місько файний!!!:drinks:

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Могли бы и поездом доехать

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що нє?

Франція вдруге їде на ЧС якось дивно.

А матч суддя засудив.

16. IgorLvivM

Чи вперше таке? :)
    А про суддю... Можна, звісно. Але ні до, ні після, ні між голами - Україна не показала нічого. Я навіть не кажу, що треба було забити один м'яч. Але, ні в обороні, ні в руйнації атак, ні в триманні м'яча, збиванні темпу - не було команди.
    Якщо були очевидними проблеми захиску - слід було випустити двох нападників, щоб запхнули 1-2 м'ячі.
    ... Але ж то я спец, тутка на дивані!:haha:

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, не будьте Фаріон. Вам не личить. В чому засудив? Що зарахував мяч з положення поза грою? Так, але кілька хвилин перед тим він не зарахував чистий гол. Що вигнав якесь гівно качєріді чи як його? І правильно зробив, бо Рибері був збитий, коли наближався до воріт.
    Думаю, в Києві французи недооцінили москалів, тим більше що ті хотіли себе показати перед зеком. На Стад де Франс все стало на свої місця. Шкода що французи мало забили.
    Єдине з чим я згідний, що зараз Франція - це не команда часів Платіні, тим більше не золота команда кінця 90х.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене є своя думка що до збірної України. Я не хотів її висловлювати, та все ж....

Якщо говорити про тренерів, які готували команду, то скажу наступне.

1. Блохін не тягне на тренера ні збірної, ні хорошої команди. Тут без варіантів.

2. Фоменко значно кращий спеціаліст.

І якщо з Блохіним все ясно, то до Фоменка у мене є деякі претензії.
    Першою його помилкою було те, що він допустив стратегічну помилку. Я маю на увазі матч Україна-Англія.
    Фоменко там грав на нічию. А якщо взяти калькулятор до рук, то нічия, чи поразка - нічого для України не міняло, а звідси висновок: тре було ризикувати і постаратися виграти в Англії. А вже сьогодні бачимо: Франція сильніша за Англію. Отже вже тоді шанс було втрачено.

Другою помилкою Фоменка є особиста неприязнь до Марка Девіча. Девіч - лідер ЧУ, найбільше наклепав голів. Запитання: скільки ігрового часу Фоменко дав йому грати у збірній? Отож!!!

Третя помилка Фоменка - це тактична і психологічна неготовність до матчу в Парижі.
    Ні для кого не секрет було, що французи будуть атакувати. Скільки разів Україна провела в першому таймі контратак з ударом по воротах? Нуль!!! Фоменко просто всіх посадив у захист і у наших були лише напівмоменти. А постав напочатку матчу в напад швидких Девіча і Зозулю, я б подивився як французи б побігли б вперед.

Ну і суддя... дуже грамотно вигнав Хачіріді. Я б сказав, професійно! Україну просто не впустили.

Ось так, коротко.

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

не вперше, а знаєте чому? У нас таке керівицтво країною.

Вільну візу в Європу можна було зробити давно, але не зробили завдяки нашим керовнікам.

Ну а якщо ми самі сеье не поважаємо, то чому нас повинні поважати?

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Абсолютно ви неправі. Там нічого не було. Перегляньте запис.

Ну гол зарахував з положення "поза грою", ну вигнав одного гравця, а в астальном, прєкрасная маркіза, всьо харашо, всьо харашо...:haha:

19. IgorLvivM

Мих, з усіма пунктами - згоден. Виходити треба було / можна було з першого місця. І не лише Англія, а й Чорногорія, Молдова...
    Блохін - проїхали. Забули. Нехай далі йде в комуністичну партію. Можна з Шевченком.
    Претензії до Фоменка - мають ґрунт. І про Девіча, який якраз міг би "рвати і метати", і про тактичну "побудову" гри в Парижі. Тобто, не знаю, що планував будувати Фоменко, але гра була за схемою Дешама.
    І про суддівство, в принципі, ми знали. Але проблема абсолютно не в судді! Хотів роздивитись епізод, кинув на пошук і на тобі:
    Головний "штрафник" "Динамо" Євген Хачеріді сподівається налагодити стосунки з Блохіним
    Захисник Динамо Євген Хачеріді зізнався, що зробив висновки зі свого скандального видалення в матчі Ліги Європи з Маккабі минулого року. Алієв обзиває Хачеріді дятлом. Леоненко: Давним-давно було зрозуміло, що Хачеріді баран. 2012р - про чергове видалееня Хач.
    Наставник збірної України Олег Блохін вважає, що захисника Динамо Євгена Хачереді необхідно було видаляти після гучного епізоду під час матчу з Чорноморцем в 25-му турі Чемпіонату України. 2012р.
    Думаю, Скоміна тут ні до чого.
    Я б дивився в бік того ж Фоменка, який не дав ради з емоціями Хачеріді ні до матчу, ні після першого тайму.
    Але звинувачувати Хач. аж ніяк не буду! Емоції!!! Моніторити це мав Фоменко.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден що до Хачіріді, дійсно баран. За його баранство, я б його ставив лише на заміни, при необхідності.

а де твій аватар? :)