палкан, почему бы вам просто молча не сглотнуть, как настоящему русскому офицеру своей империи ненависти?! Ваших наташек весь мир не только в борделях имеет.) Футбол. Разгром от Германии Германия - рашка 9:0 http://cspizmailovo.ru/ru/news/3331?task=view
Я так бачу, що Педро такий же пустослів, як і Самойлович. Один так і не визнав, що був неправий, коли писав, що Англія розгромить Україну, другий так і не навів цитати, де б ми тішилися нічиїй з англійцями. Приєдналися "типу патріоти" до брехливої компанії Василя, Далекосхідника, Полковника, артобстрєла та Серьоги... Тепер я ще більше бажаю Чорногорії перемоги над англійцями (у перемозі наших над поляками не маю сумніву), хай потім Педро розказує про "перевагу англійського футболу над українським", а Самойлович знову морозиться відповідати за свої слова
Педро цього ніколи не розказував. Навпаки, що завдяки тому, що в англійських клубах грає менше 30% англійців, за збірну просто нема кому грати. І, по-друге, я не знаю такого поняття, як український футбол. Бо ту банду українофобів, які просять перекладача з української, українським футболом називати не приходиться. Чого нема того нема. Як і теми для розмови.
Наприклад? Я думаю, що, звичайно, напевно є один два гравці, які до України відносяться непатріотично. Але.. незабувайте, Педро, вже сьогодні - то не є вчора. Сьогодні половина футболістів народилася не в совєцкому союзі, а 90% футболістів виросли не при совєтах. Тому ваша інфа застаріла. Час міняється, міняються покоління. Хто не хоче грати за Україну - не грає. Особисто мені США вже починає більше нагадувати СССР, ніж Україна.
Привикаете вже просто Мих, навiть ви - але привикаете потроху... Вже навiть вам свое гiмно - якесь вже навiть i не дуже гiмно... i ЗМI, i вiчно молода та перспективна понад 20-ти рiчна держава, i футбольне позорище i посмiховище в купi з ЕВРО2012, над чим весь свiт либиться, для вас фестиваль фестивалiв... Ви з середини просто багато речей тупо не помiчаете. Те, що приiжджим очi рiже, для вас - повсякденнiсть i маемо то шо маемо. Тому тi постiйнi недопорозумiння.
Ні, не те, що привикаю. Я частіше їжджу закордон. От був недавно в Ризі. Звичайно, це не зразок Європи, але ж Євросоюз. Я б не хотів там жити. А Рига - дипресійне місто, в рівнянні з нестоличним Львовом. Тут ви праві. 20 років - не термін. Особливо після 350 років. Терпіння і все буде добре, я вірю. А насміхуватися на 20 річною державою... не бачу змісту...
Якщо були незадоволені, то Донецьком і Києвом. Про Львів взагалі співали дифирамби. Я маю на увазі трансляції ВВС. Гаррі Ліннекер багато разів повторював фразу про Львів Ukrainian Paris (Український Париж). Не відставали від нього Алан Шірер і інші. А це найбільші авторитети в англійському футболі. Щодо команди України, то зненавидів після того, як україновобна кацапюра Блохін демонстративно відмовлявся навіть порухати губами коли виконувався гімн. Йому "допомагали" і інші члени збірної. Здивував Пятов. Росіянин, з Донецька, а співає завжди і найголосніше.
Блохін уже не тренер збірної - це раз. Він відоме хамло і абсолютно не показник - це два. Чомусь ви не помітили, що інші тренери співали гімн, та ще й доволі натхненно - це три. А щодо футболістів ви нагло брешете - це чотири. Ось докази: На першому і третьому відео не співає тільки Ракицький (рагуль, одним словом). Співають донецькі, волинські, чернігівські і навіть хабаровські (Алієв). На другому - лише Воронін. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sPKThKzbRyk http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sPKThKzbRyk http://www.youtube.com/watch?v=DTjZk-jZgWw
Педро, повірте, є росіяни, російськомовні українці, які в 100 раз кращі патріоти, ніж деякі щирі україномовні українці. Росіяни, рос.мовні українці не переварюють москалів і не люблять Росію. Ось такий парадокс.
Це спеціально для Педро і Самойловича. Якщо серйозно, то це говорить про те, що у нас формується країна, де навіть росіяни вважають Україну своєю батьківщиною, а вже не Росію.
Оце набагато серйозніша думка, з якою згоден. Зрештою, якщо повернутися до теми, то на футбольних форумах це було помітно вже давно. Іде суперечка, в якій переважно російськомовні вболівальники Динамо та Шахтаря тролять одне одного, сваряться, лаються... Тут в розмову влазить якийсь фан Спартака і щось вякає про те, що російський чемпіонат набагато сильніший за нас, і що, наприклад, Динамо - повне лайно. І тут донеччанин, який щойно сам казав, що Динамо - лайно, обурюється: "Шо, Динамо - лайно? Та Динамо нормальна команда, це ваш Спартак лайно". Це десь року з 2006 спостерігаю, і все частіше.
"Дисциплинарный комитет ФИФА сегодня, 27 сентября 2013 года, уведомил Федерацию футбола Украины о санкциях, которые будут применены к украинской национальной команде после инцидентов во время отборочного матча чемпионата мира 2014 года Украина - Сан-Марино, который состоялся 6 сентября в Львове. Арбитры и комиссар матча сообщали о нескольких инцидентах, связанных с пиротехническими устройствами. Кроме того, ФИФА в докладе FARE ("Футбол против расизма в Европе") сообщается о нескольких расистских и дискриминационных инцидентах, в частности, демонстрация нео-фашистские знамен и, "обезьяньи выкрики и жесты", а также нацистский салют. После открытия дисциплинарного производства 11 сентября 2013 года, Дисциплинарный комитет ФИФА проанализировал отчеты, которые предоставили чиновники ФИФА и ФАРЕ, а также выслушал позицию ФФУ. Комитет решил, что действия группы украинских болельщиков было позорным и явным нарушением Дисциплинарного кодекса ФИФА (FDC). Кроме того, пиротехнические средства, которые могут представлять значительную угрозу личной безопасности, не должны допускаться. Приняв во внимание все обстоятельства дела, в частности, учитывая серьезность инцидентов, Комитет решил, что следующий домашний матч национальная сборная Украины в отборочном цикле против Польши 11 октября 2013 года в Харькове проведет без зрителей. Кроме того, Комитет постановил, что сборной Украины будет запрещено играть на стадионе во Львове с сегодняшнего дня и в течение всего периода проведения предварительного квалификационного отбора на ЧМ-2018 в России. Наконец, Комитет также постановил наложить штраф в размере 45 000 швейцарских франков. http://terrikon.com/posts/168174