Відповідь: Фондовий ринок України Мені стидно що люди в Україні не зають шо в нас є нормальна фондова біржа, навіть іноземці знають шо у нас вона діюча і купують на нашій біржі і продають цінні папери
Відповідь: Фондовий ринок України ПФТС-Позабіржова Фондова Торговельна Система. Да.....слово "абревіатура "виявилось заскладним
Відповідь: Фондовий ринок України Штрафні очки для Krystyna: Клон Користувач: Krystyna Покарання: Клон Очки: 30 Додано через 1 хвилину
Відповідь: Фондовий ринок України тупим і не освідченим краще не писати і взагалі я бачу шо тут позбирались якісь ........... навіть нема слів вам краще писати у свої темах ВАЛІТЬ ТУДИИИИ :p :p :p :p :p :p Додано через 1 хвилину
Відповідь: Фондовий ринок України всім привіт..... читаю ваші маразми - і чесне слово....СМІШНО )))):p Додано через 2 хвилини шановний Шрек))) а ти в нас виявляється спеціаліст на фондовому ринку...навіть знаєш як пфтс розшифровується))) насправді не позабіржова, як ти писав, а ПЕРША фондова система
Відповідь: Фондовий ринок України ще один клон? Додано через 2 хвилини Червень 2006 рік — відбулися Загальні Збори ПФТС, рішеннями яких внесено зміни до Статуту ДП «Технічний центр ПФТС», згідно з якими ДП «Технічний центр ПФТС» перейменовано в ДП «Фондова біржа ПФТС» http://www.pfts.com/uk/history/ Відчуйте різницю.Фондовою біржею є дочірнє підприємство
Відповідь: Фондовий ринок України Помнится, в те далекие начало 90х когда мне было лет, наверно столько же, сколько автору темы теперь был период повальной маклеризации. Все друг другу что то продавали, при чем вагонами и составами. Ходил даже анекдот такой: Встретились 2 маклера: 1й. Продам состав леса. Цена - 1000 000. 2й. Покупаю. Так и разошлись искать состав леса, второй миллион. Правда в те времена старшим вроде бы так не хамили, а если хамили, то по мозгам за это получали. Интернета то не было, все в реале В общем, бан по IP будет, думаю, в самый раз. А деньги в недвижимости я храню. И рост неплохой, да и безопасней как то. Чего и Вам желаю.
Відповідь: Фондовий ринок України А я думаю, чо' це ТАК ціни підскочили... д'Арт весь центр скупив...
Відповідь: Фондовий ринок України Червень 2006 р — Державна Комісія з цінних паперів та фондового ринку України видала ДП «Фондова біржа ПФТС» ліцензію на здійснення професійної діяльності по організації торгівлі на ринку цінних паперів. http://www.pfts.com/uk/history/
Відповідь: Фондовий ринок України (скромно потупив взгляд) Ну... не весь... Но работаем в этом направлении.
Відповідь: Фондовий ринок України Ратушу залиште львів'янам. Добре? З верхотури файні фоти виходять...
Відповідь: Фондовий ринок України А я что не Львовянин что ли? С удовольствием прикупил бы и там пару метров, на смотровой площадке Не переживайте, Вас буду пускать беспладно по старой дружбе, а с Ваших конкурентов буду драть нечеловеческую аренду.
Відповідь: Фондовий ринок України А Гасконь это состояние души В общем разобью там виноградник и посажу березку.
Відповідь: Фондовий ринок України Я в грудні 2007 р. вклав 3000 грн. в ПІФ "Конкорд Ассет Менеджмент". (є представництво у Львові). Думаю, що український фондовий ринок буде зростати, якщо Юлька діл не натворить.