Відповідь: Фондовий ринок України Ви подивіться на показники тих фондів які написали, і хто тут пудрить мозги ????? http://www.kinto.com.ua/funds/synergy3/performance.html Додано через 1 хвилину Ви купляли якісь фонди або акціїї????
Відповідь: Фондовий ринок України я сама купую інвестиційні сертифікати і акції на біржі:cowboy: Додано через 23 хвилини Я бачу шо мало спеціалістів в області фондового ринку:bazar:
Відповідь: Фондовий ринок України Ага. Або втратити Зараз це малоймовірно, але все буває. Тому слово "завжди" наврядчи тут варто вживати. журналістика. Всеукраїнський діловий тижневик та видання для приватних осіб про те як вигідніше розпоряджатися своїми грошима.
Відповідь: Фондовий ринок України брокери-початківці ....ну нічо ми їм туть крила гуртом швидко обламаєм..... Додано через 1 хвилину Ви купляли якісь фонди або акціїї????[/quote] Krystyna цитує Krystyna .Мабуть так перейнялась нашим благополучям що навіть не зауважила ляпсусу Додано через 7 хвилин Упппс! Крісті ....облом!!!!!!!
Відповідь: Фондовий ринок України фондовий ринок України... анегдот від Глюк ФМ... :D p.s. Крісті/Кристина- 100% одна і та ж особа))
Відповідь: Фондовий ринок України ото скажіть, це нормально коли людина сама з собою розмовляє? :D Аж якось прикро, що люди так непрофесійно до справи підходять Хоть би ніки абсолютно різні взяла і не "тикала" в поважному товаристі, вперше туди прийшовши Я мовчу про мистецтво маскування, а то ж з перших дописів ясно все як божий день...
Відповідь: Фондовий ринок України Скільки приблизна вартість ? але я так розумію що Фонд не можна купити, його можна створити А потім вже продавати акції новоствореного фонду. Додано через 2 хвилини Навіть мене перевершила,я просто писав від свого ніку дописи підряд,ага ще в розділі "Газета" є один такий кадр
Відповідь: Фондовий ринок України Слухай ти умнік з банальним нікоммм. а якщо ти не зустрічав людей з однаковими іменами то я тобі співчуваю. виходь частіше в люди:agree: :p
Відповідь: Фондовий ринок України у нас туть полюбляють банити Додано через 5 хвилин Redhotchilly Sex: girl
Відповідь: Фондовий ринок України Так у Драйзера Фінансист(Френк Каупервуд) теж з мила починав!!!! Класика.
Відповідь: Фондовий ринок України слухай журналіска. писати статті може кожен а якщо не розбираєшся шо таке фондова біржа то звернись до спеціалістів.:bazar: ця тема для обговорення для людей хто на фондовому ринку працює або хоче взнати як вигідно вкладати інвестиції а не всяким шрайберам статтей :cowboy:
Відповідь: Фондовий ринок України не нервуйтеся так Додано через 2 хвилини В Україні фондового ринку немає, є суцільний лохотрон. :D розповідайте краще про NYSE або LSE...
Відповідь: Фондовий ринок України пропонується залишити Крісті та Кристина спілкуватися тут наодинці доки не прийде злобий адмін (оскільки не бачу хто модератор цього розділу) і не відправить цю особу митися.
Відповідь: Фондовий ринок України А що по вашом таке ПФТС ??? Як можна говорити про те що в Украіні не має фондової біржі. У літку цього року ріст індексу ПФТС був на першому місці у світі випередивши Китайську. Додано через 2 хвилини Навіщо розповідати про NYSE, якщо вона на даний час недосяжна. А на ПФТС цілком реально заробляти гроші.
Відповідь: Фондовий ринок України За 12 років існування Позабіржової Фондової Торговельної Системи ми про неї ні слухом ні духом ....Навіть Krystyna не знала ,що означає та абреавітура.... та тепер буде знати