Фальшиві московіти

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. Mike

Mike Well-Known Member

Відповідь: Фальшиві московіти

Справді? :) дійсно, так, мені про націю не треба, бо я тільки-но з іншого інкубатора, де теж була дуже-дуже складна формула нації (куди там квадрату з гіпотенузою) :)
    І тому я вже засвоїв, що нації вирощують в інкубаторах політики, а національну свідомість виміряють потім і штампують як категорію яєць - печаткою.
    Я вже давно не путаю патріотизм та вітчизну з національною свідомістю та державою, бо перше - це люди серед яких живу, а друге - те, що зараз спливло нагору.

Ця гра небезпечна, пане Лешнів, можна й не помітити як почнеш виміряти не тільки вуса.

2. Михаил

Михаил Member

Сидел только в этой теме, а тут полазал по всему форуму. Мне понравилось, много симпатичных людей.

3. Відповідь: Фальшиві московіти

А де ж це друга частина Московітів обіяцяна?
    Невже злякався Ілько?
    Є чого злякатися. Пан Лешнів уже поділив Україну.:D

4. Відповідь: Фальшиві московіти

Ну ось і лісник, нарешті прийшов. Слава Богу!
    З машингвером?

5. Михаил

Михаил Member

Вот вам ссылочку друзья дам, http://www.regnum.ru/#full811328. Не один пан Лешнив в голове (пока) поделил Украину! Вот еще украинский политолог-патриот - Роман Игнатович, наверное известный у вас человек, (предлагал во Львове столицу сделать). Пан Лешнив, хоть на штаты собирался Украину поделить. У этого -"западным областям страны, которые, по сути, и являются настоящей исторической Украиной, придется инициировать процесс отделения от восточной части страны и создания нового самостоятельного государства для окончательной реализации давно выбранного курса на евроинтеграцию".
    Интересно, как смотрят жители западных областей на такой "план".
    Я понимаю, что людям типа Игнатовича такие вещи выгодны: еще один президент, парламент, министерства, представительства в ООН, ЕС и пр. - столько новых вакансий! и ребята с востока локтями не пихают!
    Советский Союз просрали (простите модераторы в предпоследний раз) из-за своекорыстия местных элит, которые были как бы вторым сортом в империи, а хотелось, хоть в маленькой стране, а быть первым. Теперь понятно для ЧЕГО вам вбивают в голову что история Украины закончилась Переяславской Радой. Восток это другая история.
    " Оркестр гремит басами, трубач выдувает медь.
    Думайте сами, решайте сами - иметь или не иметь...."

6. Полковник

Полковник миється в бані

:D :D :D

Пан НоТоЦо! Привет!
    Вы уже сами себе байки рассказываете? :rolleyes:

7. Mike

Mike Well-Known Member

За колорит можна на все інше заплющити очі :), бо навіщо ті очі, якщо ми не в змозі їми керувати? :). От би зробити колоритний інтернаціонал! :)

8. Михаил

Михаил Member

В преддверии возможно предстоящих выборов скажу свою байку.
    Подходит дочка-школьница к своему отцу-депутату.
    - Папа, у нас будут выборы, я хочу чтобы меня выбрали старостой класса.
    - Ну собери двух-трех своих подружек...
    - А потом?
    - Ну нарисуйте стенгазету, о том как вы мечтаете чтобы все в вашем классе было замечательно...
    - А потом?
    - Потом тебя выберут старостой!

9. Відповідь: Фальшиві московіти

Читаю всі статті по темі "Федералізація України."
    http://www.regnum.ru/dossier/778.html
    Спасибі, Міхаїл.
    Значить, правду казав пан Лешнів.:D
    Треба розділитись, щоб разом лишитись.:)

10. Відповідь: Фальшиві московіти

Записуйте, записуйте, зайдо.
    Не забудьте записати, що ми з вами з 1939 всьго навсього. Тоді ви сюди, зайди (чи "гості") понаходили і почали записівать. А потім почали нас грузити на товарняки. Та от прорахувались - вагонів не приготували достатньо.
    Саме завдякі цій простій причині і Львів ще є на світі, і Галичина. А то б ми не каву пили в кавярні, а "водку пілі би на Юбилейном пасьолке і тюлькой закусівалі".
    А ви б переіменували Львів на Сталів - поруйнували б наші косцьоли і церкви, попалили би наші манускрипти і понаселяли інших національностей.
    Записуйте, записуйте. Не забудьте підготувати достатньо товарних вагонів цього разу.
    А яким чорнилом пишете? Синім, помаранчовим чи може... червоним?

11. Михаил

Михаил Member

Посмотрел только что фильм "Бобби", не шедевр, но очень рекомендую.

а де твій аватар? :)