EURO-2012

Discussion in 'Спорт' started by helmut, Apr 18, 2007.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

взагаліто тема є

але в продовження - десь пробігала інфа , що ми вже проср*** -протратили на Євро більше , ніж на організацію чемпіонату світу в Африці ...

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

На підготовку до Євро - 12 в Україні вкрадено більше 2 млрд. дол. Для кого ідля чого цей чемпіонат?

3. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Все будет классно!!! Все пройдет хорошо. Главное что бы Сборная Украины выступила Достойно !!! А пессимизм... и в экономике , и в политике , и в СПОРТЕ , - не в помощь !!!

4. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Над Україною посміються на Євро .Побудували за бюджетні грощі потім приватизують...Все буде класно.

5. Kalamandinka

Kalamandinka миється в бані

Це точно,що посміються....у нас завжди так....нічого по людськи зробити не можуть((((

6. luhi

luhi Well-Known Member

вот что будет после этого хорошо?!. Ну настроят кучу гостинец, но ведь не все города туристические, что потом будет с гостиницами?!

7. Nezalezhnyj

Nezalezhnyj миється в бані

Головне, щоб доріг набудували! А готелі, наскільки я розумію, будують за приватні гроші.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якби стадіон будували австріяки, а не бюджет України, то тоді на дороги б кинули, а так... нема шо кидати...

9. ledipun

ledipun миється в бані

Які дороги?) їх так підлатали трішки а толком ніхто й не ремонтував!

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Стали відоми вже 12 учасніків Євро 2012:
    Це господарі Польща і Україна. Збірні, які вже пройшли кваліфікацію: Німеччина, Росія, Італія, Франція, Нідерланди, Швеція(як найкраща збірна серед зайнявших друге місце), Греція, Англія, Данія, Іспанія.
    У стикових матчах братимуть участь ще 8 команд, які визначать останних четирьох учасників: Туреччина, Ірландія, Естонія, Боснія і Герцеговіна, Хорватія, Черногорія, Португалія, Чехія.

Готови, приймати гостей з Росії? ;)

11. - наверняка распределят так, что групповые матчи Россия будет в Польше проводить. Болельщикам хуже, но будут в этом и плюсы для команды имхо.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Зачем Вы так?
    Хлопцы в растерянности.
    Вроде, и поздравить надо москалей, а, с другой стороны, как задушить собственную песню?

13. Bambook

Bambook Persona non grata

А в чому проблема? От недавно на форумівку гості з Пітера приїжджали. Нічого ніби не зламали, навіть памятник Бандері стоїть ціленький :)
    Регулярно хтось з московським акцентом у Львові перепитує дорогу. І нічого, ще нікого в метро на растєрзаніє не відправили.

Маю таку підозру, що росіян автоматом жеребитимуть в групу, яка гратиме у Києві. Просто тому, що це логічно: найбільша армія приїжджих фанатів і найбільший місткий стадіон. Не думаю, що зайві кілометри будуть аргументом запхати ваших у Харків. Хоча не виключаю й такого варіанту.
    Донбас-арену розраховують заповнити за рахунок того, що там гратиме збірна України.

Хочу естонців на Євро побачити :)

• Подобається Подобається x 3
  14. kjk

kjk Дуже важлива персона

з економічної точки зору треба ті збірні які близько і населення чиїх країн велике
    Росія Польща Німеччина
    а решта то таке
    найменше хочеться якихось турків

15. -Erebus-

Теж хочу, але шансів в них мало. Бо вони у стиках будуть у другому кошику, а це значить що гратимуть з Туреччиною, Португалієй, Чехієй або Хорватієй. Я думаю з них ніхто не по зубах Естонії! :sad:

16. Bambook

Як на мене, з чехами можуть потягатися. Сербія - команда нібито більш класна за чехів, а в неї естонці чотири очки відібрали... А от з іншими - нереально. Португалія їх авторитетом задавить, Хорватія - на класі переграє, а турки просто затопчуть :)

17. -Erebus-

До речі я зараз подивився рейтинг ФІФА - помилився я, Ірландія і навіть Черногорія вже вище за Чехів... Так склад кошиків може бути і іншим! Але Ви маєте рацію - проти Португалії і Хорватії точно шансів не буде, а ось з іншимі може і пощастить. Як воно у футболі буває - там суперник зі 100% позиції у штангу потрапляє, потім свій гравець б'є "на дурня" і м'ячик у сітці!

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

Ось який склад!.......

18. Bambook

Ну тоді тим більше. Ірландців Естонія теоретично теж може "прибити".

19. -Erebus-

Так.
    Ще хотілось би побачити Черногорію на ЧЄ, молода збірна і вже на такому значному турнірі! Сенсація!

20. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Эстонцы - грузины-блондины. Повидал многих. Только не поить! Зарэжут. Горячие парни. Без шуток, хороший народ, правильный, жаль, не католики.:cry:
    Искренне за них.
    Плохо, что Латвия обкакалась. Там реально люди, с которыми хочется дружить. Вы чем-то схожи, только рижане не улыбаются, а вы всегда.

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

Эстонцы - грузины-блондины. Повидал многих. Только не поить! Зарэжут. Горячие парни. Без шуток, хороший народ, правильный, жаль, не католики.:cry:
    Искренне за них.
    Плохо, что Латвия обкакалась. Там реально люди, с которыми хочется дружить. Вы чем-то схожи, только рижане не улыбаются, а вы всегда.

а де твій аватар? :)