Відповідь: EURO-2008 А далі хто Росії попадається? Чи не Голландія часом? :D Ну вийшли з групи, та невже в голландців виграють? Жовто-синіх перемогли, та чи здолають помаранчевих? :D
Відповідь: EURO-2008 А чи не Абрамович то обіцяв? Бо кажуть, що Росія виграє ЧЄ, якщо Абрамович того сильно захоче
Відповідь: EURO-2008 в мене так язик чешеться на жовту, а то й червону картку нарватися. але нічо... ой нічо... Буде вам панове з Голандією і гліцирин, і валідол, і вазелін... Я думаю зі мною всі погодяться, що шведи сьогодні були як підмінені!
Відповідь: EURO-2008 А шо пан....Deus igrok..может поспорим?:cowboy: Фортуна она баба такая..всяко может быть...:radist:
Відповідь: EURO-2008 не каркайте! тьху тьху тьху... ага, я від них чекала зовсім не такої гри. То було позорисько, добре що тільки два дістали. а я то думала, чого :moskali: так гонили...було за шо...
Відповідь: EURO-2008 мона и этого "знатока" прицепить к спору...:cowboy: А потом и вместе посмеемся...:radist: Додано через 56 секунд ля-ля-тополя..остальные играли за "идею"...ха-ха-ха..не смешите!
Відповідь: EURO-2008 ось сьогодні було...фаворитами вважали шведів, і що? Додано через 1 хвилину а я не кажу, що всі решта за ідею, просто суми менш значущі були :D
Відповідь: EURO-2008 Да по мне...футбол сто лет и нафиг не нужем!!!:cowboy: Миха просто жалко... radist::radist::radist: )
Відповідь: EURO-2008 Смотрел игру, временами даже за шведов болел - вроде как наших бьют. А когда с голландцами играть будут тут меня ничто отвлекать не будет. Голландцы скорее всего в оранжевом будут, а россияне, похоже, в белом.
Відповідь: EURO-2008 Справедливості заради варто зазначити, що росіяни виглядали набагато краще. Абрамович тут ні до чого, за те ми і любимо футбол, що він непередбачуваний. Поле рівне, кулька кругла - бери та грай. У шведів було бажання, але ніц не виходило. Буває... Так що давайте привітаємо сусідів, ніде від цього не подінемося...