Ну що, зачекалися? Ок, не зволікаю, прошу Вам наступний ракурс нічного казкового міста. Хто першим зловить стільки коминів одночасно? Та ще й з флюгером Вмикаю секундомір
Я зробила фото, незнаю чи той будинок, правді зблизька. Завтра іду перефотографую, а то з телефона не перекидається ---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ---------- ну ми близенько мені здається, що це той район
Певно,то на Некрасова (не знаю,як тепер та вулиця називається)там з горба хіба можна то відзняти .......... Але варіант пожежки на Підвальній всеж таки ближче
Некрасова так і називається, але не думаю, що звідтам таке можна зняти. хоча, якщо взяти до уваги любов автора до Личаківського району, - все можливо, все можливо )))
Мої здобутки: - вул. Винниченка (на перетині з вул. Валовою) - вул. Підвальна (пожежна частина) Висновок: на мою думку, ані 1, ані 2 фото не відповідає завданню. Зрозуміла, коли фотографувала. Може пожежна, але десь зі сьорони Високого замку або зі чторони лялькового театру.
ті комини підступні, вони всі між собою троха схожі крім того, якщо припустити, що це та будівля, то вона має бути знята десь зі сторони Лялькового театру/Ратуші. на Форестівськім фото вона на такому немалому горбочку, плюс перед нею якісь одноповерхові споруди, паркан і ворота, а цього там просто фізично нема ну, або я погано знаю рідне місто
От що не думав те не думав - наскільки довго висить завдання. А відгадка доволі проста, на місці, де стояв Ваш фотограф щодня бувають тисячі людей...
А Форест купу підказок зробив! Може, і я ще одну підкину: срава будинок трохи інший, ніж ті з коминами. І фірточка є. І дерево те явно фруктове: яблуня, напевно.