А я сьогодні перед вечером проїжджав мимо на маршрутці і звернув увагу на цю браму, та падав дощ і не хотілося сходити. А міг вгадати! Браво Алекс!!! А з Миха обіцяний подарунок!
Ану гляньте-но сюди http://forum.lvivport.com/member.php?u=37265 ---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ---------- А шо не можна просто сфоткати, обов'язково браму розмальовувати ???
AlexLv, гарна робота, офіційно оголошую Вас переможцем і дякую за старання, вони справді вартують подяки! За призом прошу звертатись у приват. За приз від Миха не зможу сказати нічого, прошу питати у нього. Andr, думаю було б доречним дати загальний план саме з вулиці, з якої я фотографував, а не зі зворотньої, бо у тих, хто не знає може скластись враження, що фотографію зроблено із закритого дворика.
Це напевно хтось до мене вже фотографію шукав))) Дуже дякую! Нажаль завтра їду зі Львова на два тижні, якщо можна на рахунок приза напишу вам вже як приїду... А ви знаєте, я спочатку так і хотів зробити, але потім подивився, що навіть по фотографії цю вуличку не так просто впізнати, а от з центральної сторони міста, цей будиночок багато хто одразу впізнає...) Дуже вдячний!... А от коли я фотографував, там стільки машин стояло, що повторити кадр було не так просто... аж перехожі постійно оглядались, зі сторони напевно виглядало досить цікаво)))
Я тут, приз скоро задекларую, не хвилюйтесь. ---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ---------- Приїдете - дайте знати.
Вибачте, тільки приїхав недавно, не мав можливості відписати... Приз звичайно дуже подобається... але якось незручно... не напрацював я на нього...