Я вже у Львові. Прошу якогось класного організатора організувати форумівку, бо я не знаю, як то правильно зробити
Всім привіт! Випадково натрапив на цей топік і був дуже приємно здивований! Ще й переглянувши фото зустрів знайомі обличчя)) Дуже подобається гра такого формату, спробую з вами зіграти, лінк вже додав в закладки Перелистав всі 23 етапи, і ось що хочу вам сказати: ви просто монстри!! (в хорошому розумінні слова звичайно) Відгадуєте такі місця, які я думав залишаться нерозгаданими. :cesored:
Даремно Нірванка видалила посилання в попередньому дописі - там командна гра по пошуку сфотографованих місць, он Хантер аж пищить - так хоче щось шукати. А може би Форест, побачивши конкурентів рушився, та черговий етап організував. Якщо комусь цікаво - надішлю лінк в ПП.
Хантер то правда?ти пищиш???) а де в тебе пищалка вмикається? А може уважніше треба читати ,щоб знати що Форест зараз не зовсім у Львові
Так, друзяки, звиняйте, але зараз я в Скандинавії. Все, що можу зараз - це викласти фотки звідси. Ось наприклад, такі