а скільки смайликів треба вставити шоб особо одарьонний їх помітив? пропоную дати шанс нірванці, нехай скаже (приватно) що вона збиралася сфотографувати і якщо це справді те місце, то присудити перемогу.
Дякую :shy: Я не знаю назви вулиці, приблизно думаю на одне місце.. По мапі спробувала знайти це місце і можливу назву тої вулиці. Відіслала Форесту. Може якраз
Упс, я смайлик в попередньому дописі забув поставити Звичайно, що я теж жартував і допоки конкурс не буде відгаданим я нікуди нікому нічого не скажу. Навіть Нірванці Усе, що робить час у цьому конкурсі - це збільшує призовий фонд. Якщо не розгадаєте до лютого - додам ще пиво особисто від себе. Добре, несіть своє фото.
Форесте, а коли Ваше фото зроблено? Бо за останні роки між Личаківською і Кайзервальдом такого набудували! Старі місця не впізнаю!
Та ви що! Та за совітів мила не вистачало, не то що "мильничок". Та й лампи на вулиці так ясно не світили! А може то фотошоп, бо тота стіна за залізним парканом(чи піддашшя) якось дивно ніби вилазить на вулицю(жартую).
Світили... На нашій вулиці за других совітів одного видного чоловіка син поселився, то бруківку переклали і лампи потужні поставили. А оте піддашшя, чи що воно там, і в моїх очах на вулицю вилазить!!!