Та під снігом якось веселіше ходити, ніж під дощем. Тра було тоді по свіжих слідах за Форестом бігти. Тепер вже пізно чекати нового снігу. але вже, певно, аж по Йордані мож буде вибратись.
вартість призу зросла в 3 рази таким чином переможець зможе замовити послуг Цифролабу на 150 грн хто зірве джекпот!? НІРВАНКА, ДЕ ТВОЄ ФОТО???
Чекала коли призовий фонд зросте Якщо серйозно, то зайнята роботою, кавуванням і тими всіма святами. В середу піду фоткати. Хоча вже не впевнена в тому чи на правильне місце я думаю.. Але піду пошукаю правильне, може хоч раз виграю, якраз поки у Львові!! :radist:
Ну все, я теж виїжджаю до Львова, нагороджувати буду особисто. Але зважте, що по вихідних їду до столиці.
Я - пас Стільки справ і зустрічей, що ніяк не можу вирватись, а завтра вертаюсь в Польщу напевно До речі, сніг випав, буде вам простіше місце знайти Успіхів!!
іншими словами, шкіра не вартує виправи. От як би виграш був Форд Фієста - інша справа. ---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ---------- серед сихівських лінивців.
Далеко звідки? ---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ---------- А, мо, захтіли би, якби були так добрі? Будь ласка. Бо тота картинка вже ми сниться.
далеко від аквапарку... так це ж лишень думки, нічого більшого))) Форесте, а що буде якщо ніхто не знайде цього місця?