Наразі мабуть ще зарано Але ви мене придобрили, тому трішки вже попідказую в ніч на Миколая. Так ось, на цю вуличку у своїй молодості дивилися дуже різні люди. Люди, які клали життя за полярно-протилежні цінності, хоч і мешкали поруч, по ній ходили співаки світової слави, яких в Італії по надцять раз викликали на біс і на ній же проводили час нашумілі кримінальні авторитети, тут щодня ходили генерали, поети, композитори. По цій вулиці навіть часто гуляла людина, яка умудрилася забити гол бразильцям на одному з чемпіонатів світу з футболу, ще б пак - на фото видно його вікна
Мих, йому зараз для однієї фотки буде дальше йти ніж вам. Може краще відгадаєте про яких я співаків і композиторів згадував? Їм буде ближче
Мій брат вважає, що то -- спуск до площі Старий Ринок з Високого замку, якщо іти від Підзамча поза церкву св. Онуфрія
Тепер треба чекати коли знову сніг випаде, ато зараз навіть побувавши на тому ж місці можна його не впізнати
Знимка непроста. Зліва - сірий мур, рівномірно вкритий снігом? Будинок з емблемою (гербом чи його рештками) - за ним? Будинки скількох вулиць видно одночасно?