Миху, та пройдіться вже, повчіть молодьож троха, нє? ---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ---------- Цікаво яким чином я буду зізнаватися, коли мене забанять ---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ---------- Це Ви по запаху чи по звуку визначаєте?
по внутрішньому навігатору Люблю дивитися в небо,а у місті його заслоняють будинки...тому завжди щось знайоме,але пам*ять....відчуваю,що бачила,але де...
Позавчора і нині в тих краях була, але дуже коротко. Чи дивився хтось на Знесінню? Від якої будови мають бути відбиті хвилі, яких ловить та антена, що виступає на правому краї: церкви (П'ятницької, на Знесіння), від млина чи від корпусів якогось заводу? Нині бачила на Ткацькій антени, пояснити скерування котрих виглядає взагалі неможливим. Принаймні для такого дилетанта ("чайника"), як я.
а ось і я пройшовся тими місцями, побачив схоже, а потім і вже сам будинок 8) стояв я до цього будинку за якихось метрів 50, але пішов не по тій вуличці, в результаті обійшов все по колу і вернувся туди де стояв спочатку)))
але найбільший мій завтик то в тому, шо я по карті не подивився трохи лівіше і через то блукав більше години дарма. з самого початку було ясно що будинок знаходиться на стику вулиць, причому та друга вулиця врізається в іншу і закінчується. На карті таких є тільки дві - донецька7 чи скільки та шо я казав спочатку і оця, а треба було тільки глянути трішки лівіше. висновок - не зациклюватись на одному і виходити за рамки (шо я вже давно знаю, але не завше роблю)...