Давайте мислити логічно. Форест натякнув, що це пов'язане з темою "Де ви займалися сексом?" і з місцем, де люди псують собі здоров'я. Причому "іноді". Отже, це місце, де люди займаються сексом і виходять на перекур. Іноді, бо ж не всі курять І не помічають тої жіночки, бо ж тільки но по сексі Може це навпроти якогось готелю? Ще маю варіант - навпроти якогось корпусу якогось вузу. Студенти виходять покурити і не зауважують ту жіночку, бо їм не до того..
це дорошенка чи що? ---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ---------- в підїзді в середині?
Дудаєва. В брамі, що веде в подвір'я і до комп'ютерного клубу. А коло тих гермочок хлопці часом курять. Шкода, що така краса так нищиться. І таких брам у Львові таки немало. Реставрував би хтось і зробив якийсь люкс-заклад, чи що.
Molv, ви молодець, що знайшли...але це не така тітонька, що у Фореста в завданні...Можливо ту, яку ви сфотографували знаходиться навпроти Форестової, бо вони виглядають як відображення одна одної, не симетричне, але таки ніби з однієї пари...І Форестова обшарпана...На ваших фото, видно, що там ремонт, і виглядає на те, що вашу гермочку вже відреставрували, а до форестової ще не добралися...
Точно! Вони близнючки: права потріскана, а ліва з цементним фоном. Я в останню мить повернулась до більш освітленої. (Шойно вчуся, нє? ) Ніхто її не реставрував, просто менш обшарпана, але справа цементом заляпана. А зліва від неї стіна потріскана і кондиціонер весь вид псує.
Просто в умовах конкурсу пише: "а завдання учасників не просто відгадати, що на фото, а насправді знайти місце, де стояв фотограф, скерувати об"єктив фотоапарата чи мобільного телефона в той самий бік і зробити знімок. В результаті у вас повинна вийти така ж сама фотографія як у Forest, або принаймні максимально схожа до оригіналу".. Треба на то вважати...
Не виділам го ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ---------- Йой, всьо, вже не бавлю сі. Там не було на підлозі зазначено, де Форест стояв. Наступні дні я точно туди не вирвусь. Медузко, маєте шанс: адреса є, брама позначена.
Нє-нє, перемога ваша (головне, щоб Форест погодився)...Цілим форумом шукали...ну, може не цілим, але половина точно заглядала по стінах...а ви першою знайшли..
я в шоці!!!! я кожен день по роботі ходжу/їжджу на дудаєва 20, та то просто.... я сфотографую сьогодні, але перемога твоя ;-)
Я теж у шоці, бо ВЗАГАЛІ НЕ ЗБИРАЛАСЬ ТУДИ ЙТИ, хоч колись звідти дзвонила за кордон. Це було Боже прИведіння, бо я попросила в Бога допомоги і йшла куди ноги вели (зовсім нелогічно з моєї точки зору, бо планувала інший маршрут).