Схиляюся більше до думки Нірваники,хоч також і з Михом погоджуюся - десь в районі в.Дорошенка-Університету.
Можна і так сказати Не міряв, але радше першого... Хоча може бути, що між першим та другим, судячи із Вашої класифікації
Не здибалам тотої герми ані на Дорошенка, ані на Січових Стрільців, ані на початку Коперніка. В домі вчених таже нема. Ані довкола театру Заньковецької. Певно, злем шукала. Як ше не здибаю в ріднім вузі Франковім, на головнім двірци чи в якімсь банку, то хіба шо на ріднім Сихові то муси бути. P.S. Ше раз перечиталам, шо пише Форест. То міг би бути якийсь дім, де займалисі...
У мене є ідея. На наступній форумівці не сидіти і цмокати піво, а стати в стрічку і прочесати Львів порайонно, починаючи з Сихова, або з Рясне... з лісу, де Ромко обітає.... І для здоровля добре і Форест буде повалений і не вихвалятиметься тут, шо він неязвімий.
Точно! І як то я одразу не згадав жи бачив ту жіночку десь на Санті Та де тіко у Львові, за його довгу історію люди тим не займались...
Маю відчуття, шо то не раз виділа, але.... Як Мих не фотошопить, бо го завстидали, то я пофантазую, бо гіляка всхне. Дуже швидким - бо то мало би бути десь там, де д-у-у-у-же багато людей ходит? Д-у-у-у-у...же довгим - бо там, де то є, всі або дивляться не в той бік, або мчать повз ту гермочку? Форесте, вжем фотогапарат купила і мешти сходила, і ніц з того. Підкажіт..... Прошу.
Лапанки не були моєю любимою грою, бо не вмію скоро бігати. Але ж той кавалок стіни такий знайомий... Може, в якомусь театрі чи кінотеатрі, чи в якійсь поліклініці, чи, навіть, в музеї: де давно ремонту не робили. Заглядала в браму театру "Воскресіння", але то не то. То міг би вгадати хтось, хто має добре художнє чуття: попробувати спрогнозувати, до фасаду якого будинку пасує таке убранство.
За логікою,мусить бути десь біля центру,бо-- такі фрагменти є в центрі, але якби десь *на виду*,то може була б хоч трохи відреставрована. Якщо вона має то не дуже високо. не знаю чи хтось зрозумів мою логіку,але вона мусить бути в полі зору,але десь біля центру(якась бокова вулиця,перехід між будинками,прохідні дворики...)
Вас би хтось злапав - більше би користі було б, принаймні на один фотоквест би стало менше, всі би дізналися як Ви виглядаєте Та прошу, мені не шкода Не завжди ходят. Інколи стоят і псують собі здоровля. Тепло Зимно Що тут казати, загалом розмова рухається правильним руслом, не виключено, що вже скоро ця тітка стане на одну фотку відомішою. P.S. Molv, вітаю з покупкою! Невже справді фотоквест став причиною рішення?
відразу подумав про бокову від ратуші Краківську там де нефори засідають, але я там вчора був, нету там... думаю про ше одну, якраз там буду за годину))) ---------- Додано в 08:56 ---------- Попередній допис був написаний в 08:55 ---------- то значить має бути містечко де нема де впринципі нормально посидіти але тихе містечко щоб попити пивко думаю завтра його знайдуть)))
то значить це шось таке на погдобі вірменки - не часто ходять, но проходять, пють пиво/вино/і все інше тим самим псують собі здоров'я, але чого стоять? хм тому що нема лавочок? ну це ясно, але ж на бардюр можна сісти, нє? якшо то шось таке то був і в вірменці і за арсеналом і обходив центральну частину центру (тобто ратушу і навколо до головних доріг) - вроді немає...