як може все бути зав"язано на Обамі, він же озвучує те рішення, яке прийняла його команда. персонально він несе відповідальність за тих, кого він з собою взяв, кого призначив на пост. а щодо банків - вони далі банкрутують пачками, навіть звичайний хатмейл щодня подає статистику. коли він виступав в Конгресі, то пояснив, що рятувати банки треба якнайскоріше, бо інакше рухне вся система. простою людською мовою пояснюючи, жадні до наживи банки давали позички будь-кому, узабезпечнювали ті позички страховими полісами. тому власне першими полетіли страхові компанії, потім аж малі банки, а великі знову викрутились й нажились - отримавжи від держави мільярдну допомогу. систему ніби підтримали, бо я не уявляю, що б було, коли б вона насправді обвалилася. але "............. - Чтобы началось общее экономическое оздоровление, американская система должна рухнуть сама. Потому что противопоставить ей сейчас нечего - никакой другой глобальной экономки, кроме американской, в мире нет. Мы не сумели и не успели создать работоспособный внутренний рынок. Наши финансовые власти, к сожалению, не умеют даже то, что могут американцы - поддерживать реальный сектор экономики вливанием денег. Банковскую систему поддержали, а реальный сектор не получается. Сейчас задача для власти - хотя бы сохранить работоспособную, устойчивую экономическую систему к тому моменту, когда будет понятно, что можно выходить из кризиса. Это тактика. Со стратегией непонятно. В оправдание нам можно сказать, что технологичной стратегии, новой модели нет ни у кого в мире. ..... " цікава стаття :http://http://ural.kp.ru/daily/24251.3/448540/ от коли викинуть коника й справді створять якийсь "американо" - оце буде фокус.
Яка різниця?Як в одному так і в другому не довіряю,і напевне вже не повірю.Я вірю собі і своїй сім"ї і більше нікому.Мене стільки раз в житті надували,що напевне більше нікому не повірю,тим більше банкам.Я ні за чим не шкодував з минулого, як за добропорядністю відносин між простими людьми. Це вже напевне ніколи не вернеться.
Мавко, я добре розумію, що Ви маєте на увазі говорячи про план заходів, які оголошує Ваш новий президент Просто оце враховуючи оце вже немає великого значення.
Скажу з сумом:"Не треба було їх туди класти,невже не навчило з ощадбанком.Мене навчило на все життя.Я слава богу перед лохотроном,зняв всі рублі і купив меблі,так що не журився ні тоді ні тепер. Всіх форумлянок вітаю з Жіночим днем.Здоров"я і краси,щастя і ніжності.
замість сумного докору прочитайте, що раніше Stepan_Bandera написав, що він отримував через банк зарплатню так надували Вас банки чи ні ? та й взагалі у Вас цікава логіка, якщо обпектись гарячою їжею, то все життя принципово споживати холодну ? чи може наступного потрібно краще оцінювати температуру ? або як говориться у відомій приказці подути і на холодне ... Причому тут довіра, довіра -це якби Ви прийшли дали особисто якомусь банкіру гроші і домовились, що через рік він їх поверне з %, але як правило з банками існують письмові договірні відносини, як і повинно бути там де йдеться про гроші, інколи навіть у дружніх чи родинних стосунках.
Даруйте якщо прогавила десь на форумі цю інфо. Але для тих, кому залежить по кредитам в іноземній валюті:
Так, але тільки на погашення відсотків, і за умови, що матиме заявок на 1 млн., ми уточняли в свому банку (фолькс)-обіцяли прийняти участь наступного тижня.
Зарплатню через банк і я отримую,бо такі правила гри,не я їх вибираю,нас на роботі усіх заставили щоб ми написали заяви і нас обслуговують через банк.Але одне діло одна чи дві зарплати.а друге діло,коли у банк кладеш якісь заощадження.Це вже питання довіри або жадності.Безкоштовний сир -тільки в мишоловці.Вірити що у нашій совдепівській державі тобі чесно повернуть твої гроші-може дуже недальновидна людина.Ви подивіться, хто директори тих банків.Це ті ж партійні чи комсомольські секретарі.Вони привикли добре жити і не працювати.Давати їм на це свої кровні небуду. Давайте поставимо завдання інакше.Чи дули б Ви на їжу,якби побачили,ЩО вона вся отруйна.Ви напевно б тоді думали про здоров"я. Тепер про те чи надували мене банки.Мене особисто надули тільки ненабагато.Надули через страховки дітей,до 18 років,бо декілька років з мене утримували з зарплати.Але моїх знайомих надули капітально.Тільки що по 5 каналу сказали про ще 5 банків не зможуть гарантувати людям повернення депозитів. Ну і яка ціна тим папірцям?Нацбанк дав гроші банкам а вони їх спихнули "своїм " людям а далі "трава не рости".Основну массу дали Надра банку а сьогодні про Надра заявили що він неможе гарантувати повернення депозитів.Чого директору не затиснуть я...я в тиски не підпалять хату і не дадуть йому в руки пилу по металу.Тоді б найшов гроші.А так гроші з Європи давно в Швейцарських банках, і Фірташ на Гаваях їх прекрасно споживає.
Украинская Депозитная Биржа http://deposit.tender.ua/ Біржа депозитів http://tsn.ua/bin/video.php?media_i...age=&subtype=tsnnews&article_id=&subtype_id=4 Нам теж це пропонували, в Надрах. Правда ми не мали такої суми в кеші. Я гадав випадки поодинокі, а ні ... вже на конвеєр поставили. От як влада не допомагає народу, народ сам собі допомагає ))))
Пояснiть, плiз, до чого тут українськi банки. О боже, знов... Це про статус тимчасового учасника? I, звiсно, не розповiли, що не гарантуються лише вклади, що зробленi пiсля введення ТА i переведення цих 5 банкiв до статусу тимчасових учасникiв. ЗI: дуже, дуже хочеться побачити з десяток-другий журнашлюшок на гiлляцi.
Вони всі одинакові.Не вірю і все,і напевне вже ніколи не повірю.Неправий?Можливо,але все одно не вірю.
це не допомога , а нажива на біді (бо комусь дійсно дуже горять гроші через часто трагічні обставини), там дисконт до 30% доходить + біржі кожна сторона ще платить ..... допомога - це оця новостворена бартерна біржа, актуально коли нема як поповнити обігові кошти не зовсім так .... гляньте на сторінці Нацбанку свіжі публікації в розділі прес-релізи: - валюта продається як на % так і на основну суму - мінімальна сума заявки для банку вже 50 тис.дол. заслуговують на звання "четвертої влади", в тому значенні що говорять так само брехливо-дезоріїнтаційно та непрофесійно як інші три гілки влади "все мужики казли" (с) )
До сьогоднішнього ранку ще довіряв Приватбанку, там у мене проблем не було - приходив до банкомату і знімав без проблем скільки треба. Вчора, накінець то, перерахували зарплату за січень, сьогодні обійшов в свому районі кілька банкоматів Приватбанку - ніде нема грошей. А в філії банку великі черги. В касі сказали,що невідомо чи завезуть найближчим часом в банкомати готівку, бо на носі три вихідних. Цікаво, що це? Проста прикрість, збіг обставин, чи може Приватбанк теж вже скурвився.
Накінець до одного з перелічених банкоматів привезли грошики. Черга зібралася м'яко кажучи чималенька. Стояв в черзі близько години. Спочатку під дощем, а потім під мокрим снігом. Вихідні, грошей треба, бо "кушать хочецца" та й піти кудись на культурну програму теж треба, та й не завадило б привітати дружин і матерів зі святом. Ой, ви б почули, як та черга висловлювалася про нашу дійсність і нашу банківську систему систему зокрема. Я таких "словосполучень" досі ще не чув. Якби там хтось появився з тих, хто любить так дуже захищати наші банки, - боюся, що йому б зробили під очима макіяж.
Вже й відстріл почали.Тільки що повідомили,що в Кіровограді пострілом в голову вбили 31 річного директора банку.Сумно.
http://www.youtube.com/watch?v=d0QdLkgvJwM http://www.trendsresearch.com Ужаса на Америку нагоняет некто Геральд Селенте (Gerald Celente). Он предрекает, что уже в 2012 году страну охватит депрессия, несравненно более глубокая, чем та - "Великая" 1929 года. Толпы безработных, бездомных, разорившихся и неимущих устроят массовые митинги протеста. Начнутся голодные бунты. Грянет революция. И в итоге США потеряют статус великой державы. - Я не предсказываю только людоедства, - заявил американский Нострадамус в одном из последних своих телеинтервью. - Но обещаю, что лучшим подарком на Рождество станет какая-нибудь еда. Можно подумать, что Геральд полоумный. Или просто маньяк. Но вот как о нем отзываются ведущие средства массовой информации США. CNN: "Когда мы хотим узнать о главных тенденциях, то обращаемся к Геральду Селенте". CNBC: " Нет лучшего прогнозиста, чем Геральд Селенте. Этот человек знает, о чем говорит".
от скажіть мені, яке відношення криза має до солі? обійшла вже кілька супермаркетів. але нашої звичайної солі не має.... чи то спеціально таке роблять?
Хтось комусь сказав шо сіль має зникнути з прилавків у зв"язку з кризою, от і почалося масова купівля. От так минулого року з цукром було, пам"ятаєте!? Дивилась про то сюжет в якихось новинах, кажуть, шо солі хватить ше на огого років!