зара (пару хвилин назад) у Шустера Литвицький (поважний фахівець - таких в Україні насправді небагато) нагрузив Юлю, а Юля як завжди давить на людський жаль Литвицький говорив розумні речі (імхо) - підтримка студії десь максимум 30% Юля говорила те, що хотіли чути люди - підримка десь 85% ... і ми хочемо добре жити ....
нема мозгів - вибирай юлю... цікаво, хто насправді правий у ситуації взаємозвинувачень Стельмах-Тимошенко. Один каже правду - інший нажився на цьому. Тільки я щось не вірю, що Стельмах має ресурси, щоб наживатися. А піжд чужу дудку танцювати не буде. А ще пригадую собі, що цю ситуацію прогнозували ще в лютому, коли почалася виплата 1000 грн. з ощадбанку. пророки задрипані. краще б помилилися. а на запланованість вказують слова тімашенки: ми свідомо не говорили про кризу, щоб не піднялася паніка. Прям як з фільму Дух врємєні - інсайдерська інформація допомогла вчасно окешитися довіреним особам, щоб скупити все забездурно...
http://www.oil-price.net/ Судячи з графіку 5y 68 було десь в 2006-2007 році, тоді курс долара був стабільний 5.05. Зараз ціна бензину може бути завищена, через те що включає валютні ризики.
не у винуватості справа, а в тому щоб зосередити, точніше відвернути увагу суспільства .... ніби стрибок курсу проблема всіх часів і народів, а так би наступило райське життя у країні. Загалом зара не час для оцінок, тим більше звинувачень на підставі "інформації з достовірних джерел"
Який там фахівець,що він може сказати ? Взагалі що можна говорити про нашу країну,якщо тут економічні закони працюють як компас в магнітній аномалії? Один виступ прем"єра обвалює курс долара на 30%,яка економіка?
а закордоном (у розвинутих країнах) інакше ? там чутливість до слів посадовців ще вища, тільки посадовці обережніші у висловлюванях :ninja: все добре працює, тільки "допомагати" не треба якщо Ви про Литвицького, то раджу познайомитись з його аналітикою перед тим як закидати "який там .... "
виділисте як долар впав?? то теперка ті, що купили його дорогим - втратили.. ото "політика партії"...
з усної народної творчості - == підбиває криза тижневі підсумки, облітає світ... Америка - "тут я добре попоралася", - Європа - "і тут добряче попоралася" - Україна - "а тут і без мене добре попоралися...."
про Литвицького варто було б дальше (давніше) подивитись і дійсно аналітичні статті (а не вирізки із прес-конференцій), зокрема 2005-2007 рр., де досить добре аналізувалась ситуація з цінами в Україні і не тільки. так хіба хтось заставляв купувати ? крім тих у кого кредити у тій версії що я чув : "огого блін, а хто тут без мене таке наробив"
та тут не треба заставляти, люди боялись, що долар стане 15, той за 10 купляли... щоб хлыб,який за 2 грн купляли не був за 20грн...
Нарешті почали і банкіри нам, простим смертним, життя полегшувати!!! Дивись і світ незабаром стане кращим! Побільше би таких свідомих індивідуумів!
власне це вже стабільність купівельної спроможності валюти, а не курсова, те чого десь з 2004 року бракувало, курс був стабільний, а от ціни .... хоча безумовно зниження курсу нацвалюти впливає на купівельну спроможність щодо імпортованих товарів
саме так... ще трохи - і хліб та цукор в україні будуть офіційно належати до категорії "імпортованих товарів"