Свіжі новини з фронтів: готівковий курс ПРОДАЖУ валюти у Банку Універсальний (під офісом у мене) станом на 14-30: долар - 7,03 грн євро - 8,97 грн а ще півтора години тому було в середньому на 60 коп!!!! дешевше (6,55 та 8,36 відповідно) за сьогодні курс змінювали двічі, можливо з 15 чи 16 год. ще інший буде... ну не абзац??? вже аж цікаво, до чого це все докотиться?
О то ж треба побудувати таку систему щоб ніхто не міг зрозуміти як воно працює, що з нею трапилося і що буде далі. А ще з таким бардаком в державі: в той час як сайт НБУ каже: невже ніхто не має на них шмайсера? А то з сайту Універсального:
Яка криза в Україні я думаю ми почуємо вже сьогодні-завтра...Амінь Здається хтось хоче заробити на курсах. Негарно панове так з країною.. Без паніки. Це спекуляції, щоб підзаробити на кризовій ситуації.
так, було таке.... до 14-00 год.... проте валюти як такої в більшості банків немає, або просто відповідають - не торгуємо!
видно продають їм той непотріб, але ж тут всім відомо, що тому й ставлять такі курси.... а все ж таки кінець місяця треба багатьом гасити кредити, ото проблема .... от вам і валютний ризик в дії
А можно подробности ? Я тоже попробую )) И хотелось бы именно через Исландию, страну в составе НАТО )))
У нас кредит у Надрах ... ******...в доларах брали. В обід дали платіжку по 6,50 ...тільки що звякнули, що вже по 7,50 на завтра ...
хотіти корисно, але тре мати доступ. кервники держави мають напевно, дають певно і відкат за фінансові ін"єкції.... ітак... співвідношення євро/долар набирає попереднє становище, найнище було 1.22, а зараз 1.31 !!! Мав би падати бакс, натомість росте євро. садимо гривню і то конкретно.
Свіжа інформація про Надрабанк. Постачальник каже, що в них не працюють картки та рахунки відкрити в Надрабанку (Одеса), відповідно я не зміг замовити товар.
Уважаемый, ой, оговорился, Вельмошановный Пан! НЕ НАДО фигню писать ТУТ! При чём здесь тов. Маяковский? Вы Горького читали? Если (а скорее всего так и есть) НЕТ, то: Над седой равниной моря ветер тучи собирает. Между тучами и морем гордо реет Буревестник, черной молнии подобный. То крылом волны касаясь, то стрелой взмывая к тучам, он кричит, и - тучи слышат радость в смелом крике птицы. В этом крике - жажда бури! Силу гнева, пламя страсти и уверенность в победе слышат тучи в этом крике. Чайки стонут перед бурей, - стонут, мечутся над морем и на дно его готовы спрятать ужас свой пред бурей. И гагары тоже стонут, - им, гагарам, недоступно наслажденье битвой жизни: гром ударов их пугает. Глупый пингвин робко прячет тело жирное в утесах... Только гордый Буревестник реет смело и свободно над седым от пены морем! Вс° мрачней и ниже тучи опускаются над морем, и поют, и рвутся волны к высоте навстречу грому. Гром грохочет. В пене гнева стонут волны, с ветром споря. Вот охватывает ветер стаи волн объятьем крепким и бросает их с размаху в дикой злобе на утесы, разбивая в пыль и брызги изумрудные громады. Буревестник с криком реет, черной молнии подобный, как стрела пронзает тучи, пену волн крылом срывает. Вот он носится, как демон, - гордый, черный демон бури, - и смеется, и рыдает... Он над тучами смеется, он от радости рыдает! В гневе грома, - чуткий демон, - он давно усталость слышит, он уверен, что не скроют тучи солнца, - нет, не скроют! Ветер воет... Гром грохочет... Синим пламенем пылают стаи туч над бездной моря. Море ловит стрелы молний и в своей пучине гасит. Точно огненные змеи, вьются в море, исчезая, отраженья этих молний. - Буря! Скоро грянет буря! Это смелый Буревестник гордо реет между молний над ревущим гневно морем; то кричит пророк победы: - Пусть сильнее грянет буря!.. ...
ще з того часу як перед розпадом СРСР мій батько зняв практично всі гроші з ощадної книжки і всі йому дивувалися ( потім люди з розуму сходили, коли в них пропадали гроші = 3 машини), я завчила його науку - гроші в банку не залишати... можна взяти кредит (тоді ти винний, а не тобі), але депозити - то непотрібний ризик...
Гілка вже не активна... Хто чув про масові звільнення - бо наразі в мене серед знайомих такого не було, але весь час щось про це пишуть. До речі, Виходячи з коментарів Хміля проблем нема. Ну то класика жанру для посадовців - ніц не бачити алі свого носа. А мені вже розповіли про затримку з з/п та скорочення 30% штату знайомих великої фірми.
А що, у Львові чоч якийсь завод, хоч якась зацофана фабричка працює на постійній основі?! А взагалі-то тут... http://www.zaxid.net/newsua/2008/11/6/154658/
якщо не секрет, що з тими грошима зробив ? бо просто зняти нічого не означало, треба було мати можливість перевести в інші активи - нерухомість, авто, золото, іноземна валюта, а мали можливість не всі і не всюди ... А так ті тисячі, навіть зняті, перетворилися на папір - інфляція давно все з"їла, особливо в 1993-му та того і тримали на рахунках ті "машини-квартири-меблі", бо купити було непросто ... ті всі порівняння "3 машини і т.д." дуже віртуальні ... Приблизно так само як 2 тижні назад, коли офіційний курс доляра був ~ 5.8 - маючи на рахунку 5800 гривень, говорити, що маєш 1000 долярів, але то ж не так щось мати - це завжди ризик, щось втратити - способів багато
ну памятаю, мали вони якусь можливість, якісь навіть меблі купили чи що... тоді ж ще всі їздили Польща, Білорусія, Росія і привозили звідти всяке)) не знаю... як і памятаю, економили тоді всі, і наша сімя не виняток, але... і кульчики перші свої золоті мала в 90-91 році(якщо не помиляюся).. але от що економили то економили - то добре памятаю, бо дуже хотіла ровер і так його і не отримала))) а щодо тисячі доларів.. ну просто не їхня реальна ціна... під шумок світової кризи наша влада грається... ну не спорю, може є і обєктивні фактори, з яких всерівно хтось має зиск!