Приклад не в туду Ніхто Порошенка за язик не тягнув, коли він казав, що система запрацює з 1 вересня. Він вже так бреше, що країв не бачить.
Та ви самі сказали "От поїхати в Москву на заробітки - другоє дєло. Там всі кацапи правильні." Чи заробітки в Ліпєцку і в Москві відрізняються?
Як ви думаєте, міг Порошенко сказати, що 1 вересня буде е-декларація, знаючи, що її не буде? Я думаю, що це політичне самогубство, але при тому є сили, які зроблять все, щоб Порошенко збрехав. Так потрібно корупціонерам, так потрібно московським прихвостям. Але поїзд вже пішов і пішов по правильному шляху і навіть, якщо на тиждень все затягнеться, корупціонерам дорога одна.
Тоді скажіть, який зміст говорити неправду, яка викриється за два тижні? Це ж ідіотизм. Він зацікавлений, щоб всі кричали: "Порошенко збрехав"?
Як не викопати, то хоч подивитися чи росте. Шо вам так вперлося те 1 вересня? Не знаєте як великі проекти запускаються? Як польова форма для армії. Васька тут бігав по форуму, показував як нова горить. Ну її з тих пір перешили чотири рази. Черевики показували з брезенту. Черевики теж вже шкіряні давно, навіть v2 з'явилися.
Нє, не знаю. Я читаю в новинах Система е-декларування розпочне роботу 1 вересня – Порошенко Значить систему запустять 1 вересня. Бо, по ідеї, президент впевнений в своїх словах. Інакше він би сказав типа "якщо наші спеціалісти справляться з неполадками, то систему запустять 1 вересня. Можливо, система ще буде потребувати наладки" А він каже "Ми запускаємо зараз… а саме – 1 вересня,... і ви побачите, що проект розпочне свою роботу і електронне декларування – це ефективний інструмент для боротьби з корупцією. І система е-декларування розпочне свою роботу на рівні з іншими елементами антикорупційної системи" А система не працює.
Раз у нас є власне слово "термін", то на що нам москальське "срок"? Так я собі поміркував і викинув його з лексикону, та й по всьому.
Порошенко сказав те, що хотів зробити, москалі зробили все можливе, щоб того не сталося і щоб ви повірили в те, що Порошенко збрехав. Згідно останніх опитувань, Юлька тримає перше місце після Порошенка. Так що вперед...