Ну от в тебе нема логіки, окрім "Слухай старших". Ти ж нічого по суті не говориш, просто загальні фрази, філософського характеру. Почекай пару днів і механізм, що на малюнку може покрутиться. при -3 градуси.
Я не знаю як до тебе достукатись, ти в танку. Казав тобі перевір розрахунками, не вмієш рахувати, пробував включити твою логіку, виявилось що вона відсутня. Тепер хочеш щоб малюнки крутились. Включи телевізор, там крутяться. Навчись рахувати і всьо стане на місце. Скоро кацапи "лебедине озеро" будуть крутити по тєліку. А на разі ховайся в укриття, до вас летять ракети.
Виготовляйте ВД, всі кацапи не знищать, будете мати тепло і світло, вони тільки так заспокояться. Тим більше що ціни на пафту й газ впадуть і кацапстан розвалиться. Там на сайті є декілька точно працюючих. Не сидіть, тим більше що вам даром дають, ніякої ліцензії не треба. Рухайтесь поки живі бо пізно буде, за вашою спиною гамерикани з кацапами за вас і без вас домовляться, вони вже прямо заявляють що їм потрібна Україна без українців. Зробіть і покажіть по тєліку, в інтернеті, бо є 99,999% віруючих і їм треба бачити бо клепок нема зрозуміти. Як побачать то почнуть робити і тоді буде вам спокій від кацапів, бо розвалиться кацапстан. Рухайтесь поки вас якась ракета не вбила. Головне тут те що в кацапських головах запобіжник виб'є коли зрозуміють що їм хана без нафто-газових баксів.
Я не знаю як до тебе достукатись, ти в танку. Казав тобі перевір розрахунками, не вмієш рахувати, пробував включити твою логіку, виявилось що вона відсутня. Тепер хочеш щоб малюнки крутились. Включи телевізор, там крутяться. Навчись рахувати і всьо стане на місце. Скоро кацапи "лебедине озеро" будуть крутити по тєліку. От подивись ще раз на рисунок: Пояснюю ще раз: Якщо провести вертикальну вісь через осі шківів, то те, що є зліва від вертикальної осі по масі = тОму, що є справа. Чому воно має крутитися? І не треба до мене достукуватися, краще включи клепки.
При чому тут вертикальна лінія, ти читати не вмієш чи користуватись Гугл-перекладачем ? Там всьо пояснено в тексті. Там в цій темі є не тільки цей рисунок, таам є й інші, напр. той який ти не вмієш розрахувати. Там є як мінімум 6 працюючих двигунів. Ти прикидуєшся, надіюсь. Клепками поворуши й руками і всьо буде в нормі бо інакше вас проковтнуть кацапи. Думай якщо є чим поки не пізно. Знайди когось хто вміє рахувати і щось роби. Заручись підтримкою викладачів з вашого універу (вони зрозуміють про що йдеться) і розтринди по тєліку. Треба щоб кацапи зрозуміли що в них вже не буде нафто-газових баксів і вони присядуть на порване українськими дронами місце. Вони повинні зрозуміти що їм кришка. Розруха починається в головах, їхня повинна початись в їхніх. Невже то так важко зрозуміти ? P.S. В мене враження що я з деревом спілкуюсь. (
Та при тому, що не треба було прогулювати уроки фізики. От якби ти не прогулював, то б у тебе не виникло такого запитання. Я без тексту розумію що на рисунку і можу сам пояснити. Ця груда металу - мертва. Навіщо ще якийсь текст? А я повинен розглядати всі "двигуни"? Я тобі показав перший, що мені попався з тих, що ти дав посилання. Ага, кацапи... клепки... а по суті - круглий нуль. Знаю ці казочки. Так само казали про електромобілі, що нафтомагнати почнуть стріляти виробників електрокарів... Але якось обійшлося. Не треба свою недолугість пояснювати нафтогазовими баксами, то стара пісенька, схожа на казку. Спілкуйся з людьми, бо станеш деревом.
Не бреши, перший який попався то той який ти не вмів порахувати. Дамав що ти розумніший. Помилився. (
Мудрість приходить від Бога. Кому в дитинстві, кому в 30. Життєвий досвід старих людей не завжди має позитивну мудрість, а навпаки, злобу та образу на життя і ненависть до тих, хто ще молодий, хто шукає свою мудрість або йде істинним шляхом.
Мудрість запрограмована в генах. Ну і від бога, як кажуть: - Дехто має іскорку від бога, пише розумні книжки, музику, робить відкриття і винаходи і т.д. А дехто цю іскорку заливає алкоголем і занюхує наркотою. Я ж написав, а ти підтверлив, що деколи старість приходить сама. І ще - замічено що талант залежить від дати народження.