А свідки кажуть, що тигри в раю траву будуть їсти. а консерви рибні по четвергам...Тс-с-с-с... Не кажіть це вашому коту... Бо хто знає, що він вичворить? У одних моїх знайомих кішку тримали від котів подалі - то це, я вам сажу, диабло, та ще й чорна... Ото знущання...
А чого, як що щось, так відразу Коммунарец? Я й так весь перебитий і мені дістається від москалів... Може мене нагородять... посмертно. А ви... Ви... бум... впав... Чи впав, потім бум...?
А хто ще, як не ви! Ви тут, так би мовити,ДУША форума-подаєте різні ідеї, поради і т д. Послухався я вас, нарахунок щурів. З вечора налив у баночку з під кільки пиво і ще трохи долив горілки, думав що перепються і перебють одне одного. Та не так сталося як гадалося. Так розгулялися, що аж кіт втік з хати. Оце, так ПРИКОЛ.
Ну і, чого Ви досягли? Дохлої миші під ногами? Сподіваюсь, Ви не ховали її із хрестами та поминками? А то є й такі унікуми...
Мушу нагадувати, що в мене робочій день, тому відповідаю, коли це не заважає моїм справам. Щодо кота, то він дуже добре поводиться. Ходить виключно у лоток, на сітку, має чисті лапи, коли хоче їсти - чемно каже "няв", спати лягає лише у межах відведеного йому блакитного простирадла, не будить хазяїв майже усю ніч, тільки під ранок обережно шморгає лапкою по дверях, та й то, коли дуже припече. В цілому, дуже вихований кіт. Та якщо якийсь дурний горобець зміг потрапити у зуби котові, який гуляє лише у вікні та на балконі п'ятого поверху, то тут я можу сказати лише одне: так тому й бути. А Вам би ще навчитися відрізняти, де поведінка, а де сутність природня.
Десь я зберіг папірця... на якому попросив сина написати, ким він хоче бути і щось від себе, на пам'ять. Вийшло десь так:"Хочу бути банкіром. А добрий я до пори, до часу." Ваш кіт занадто підозрілий для звичайного кота. А чого ви перейшли на шепіт в оффтоп - злякалися покарання?
Якось так ви перекрутили все, як-то:заохочують людей роздягатися і йти або їхати на роверах топлес (голими), ніби подібно до Еви та Адама, що ходили в раю і не соромилися - то й ми давайте не соромитися... Серед проституції і збочення це як квітка серед кактусів? чи все ж таки химерна завуальоване розбещення людей? Так і у вас. Зплутали праведне з грішним.
Була б у Вас хазяйка така вимоглива, то Ви б і капці навчилися приносити, будь Ви кіт А як лінійкою по шиї? І навіщо мені такі пригоди?
Хіба він дурний псувати собі панське життя? Він рівненько пісяє саме туди, куди треба і не має жодного клопоту, лише задоволення.
Та то зі старого анекдоту... Старші брати знущалися з молодшого, а потім вирішили вибачитися перед ним, а той вибачився за те, що в компот їм дзюрив...
Подібний єврейський є, щось на кшталт: "нічего, нічего, нє ізвіняйтєсь, я все равно уже плюнул Вам на спину"