Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Discussion in 'Комп'ютери' started by ZENIT, Aug 25, 2008.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тобто йому вже нічого не поможе, навіть як ті контакти пропаяти?

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Їх хіба медичним спиртом протерти і зафіксувати "якось", то може жити буде. (поганий контакт за звичай на кінці шлейфа, що контактує саме з матрицею.. він рідшко фіксується - просто висить). Але на вашому місці я би залишив все як є. (від добра добра не шукають). А як вимахнеться то можна і посидіти з пінцетами. (до речі дуже посібна річ у техніці :) )

П.С. Як почне паяти доріжки на шлейфі - то радше всього його прийдеться викинути - або поплавляться або послояться...

• Подобається Подобається x 1
  3. SPB

SPB Well-Known Member

Нескажіть, в мене на старому телефоні (слайдер) якраз проблема була в тому що шлейф тупо тріснув у місці згину, але не повністтю, відповідно включався - виключався тільки в якихось певних положеннях. (то вже я потім дізнався причину)
    Ремонт в майстерні за 150 грн не поміг:ireful:, потім вирішив що вже не шкода і поліз до нього сам, виявляється новий шлейф коштує аж 10 грн.:)

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

І таке буває...
    (Але шлейф до бука вбільшості дещо індивідуальний :) До того ж радіус згину в слайдері до 4 мм, а в буці - більше місця для вигину. Хоч я і не відкидав такого виду поламки... )

5. ovod

ovod Well-Known Member

6. Kalyan

Kalyan Member

кудись почала зникати оперативка, при запуску опери в мене почало зжерати всю ОП і шалено збільшується файл підкачки аж поки комп независне, шо порадете ? може це звязано з якимось настройками в опері ? друге питання як взагалі коректно задати файл підкачки ?

7. Kalyan

Kalyan Member

512 мбайт ...

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Спинисі ваш комп, як вирубити підкачку... Тому йому і потрібний файл підкачки. Перейдіть на легший браузер або добавте пам'яті...

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Маю велике прохання.
    Хто знає,як оцей ролик скачати,вирізати з нього сюжет "Подалі від людей",перевести в інший формат
    І чи це можливо вупше.

Last edited: Jan 30, 2011
  10. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Могу сделать! В какой формат надо перевести?

11. Romko

Фк знає...:scratch_one-s_head:
    В удобоварімий для лижі.:dntknw:
    Тої жи оптімус ван...:sorry:

12. Chaldon

Ладно разберёмся. Всё начинаю операцию.;)

• Подобається Подобається x 6
  13. Romko

Дуже дякую.:give_rose:
    Заодно подумайте,як вам в тоту тайгу каву з коньяком закинути.:sorry:

• Подобається Подобається x 4
  14. Chaldon

Может буду в ваших краях, там и посмотрим. Я на ПП отправил сообщение. Продублирую. Фильм куда отправить или выставить?

• Подобається Подобається x 4
  15. ovod

ovod Well-Known Member

16. Romko

Величезне дякую Вам.
    Все показує.
    Я б і сам допер би...може...,як то зробити...але....кгм....хіба коли б оті атавізми регенерувались...
    А то справа часу.
    Ше проблєма...як то каву зафундувати....

17. Chaldon

:good:
    ...............

18. Romko

• Подобається Подобається x 2
  19. Chaldon

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось така задачка виникла: днями у мене на "казенному" ноуті заглючила винда (злетів спулінг принтера і не встановлювалася прога для зовнішнього вимірювального дівайса).
    Поніс до адмінів (треба було терміново реанімувати), а в адмінів одна метода - все вбити і розгорнути образ винди.
    Встановили, зробили на винті два розділи C:\ i D:\

Вирішив я Партішн меджиком змінити розміри партішнз, прибив D: - а C: неможливо заресайзити! Відновив D:, придивився - якийсь маразм (див. скріншот).
    Я такого ще не бачив - на початку Unallocated, а потім дві Primary.
    Я звик розмітити системну - Primary, потім Extended.

Конкретно я хочу тут зробити С: на 20 ГБ, D: - решту.

До речі - Партішн меджік показує що на С: нема вільного місця, а фактично там половина вільна.

Хто дасть вумну пораду (я маю права локал-адміна. До "хвахівців" їхати марно - вони вміють тільки вбивати винт і розгортати образ.

а де твій аватар? :)