Я вже не раз писав. Доля людини залежить від двох чинників. З подій, які їй дається і від дій, які вона робить сама.
Біблія каже, що спасіння можна отримати лише через смерть (тобто після смерті) Ісуса. Тому, думаю, тут все ж таки мається на увазі, що віра жінки допомогла їй видужати.
Доля тільки декларація про наміри... десь читав порівняння життя з шахами... Король наше его слабка фігура але без неї ніяк Ферзь-воля...найсильніша фігура Офіцери-емоції коні і ладьї вже не пам'ятаю.. А от ситуації життєві всього лиш пішки...
Нащо співати? До лікаря тре йти. А якщо за Вашими словами, Ромку, людина не може вплинути ні на що, поясніть мені наступну цитату:
Находились. Спасибі. Щиро вражає ,що людям,які трактують себе,як віруючі...соррі,не підібрав іншого слова...впадлу признавати себе рабами БОЖИМИ(!!!!) ще раз наголошую,БОЖИМИ.. Як вражає їх намагання протиставити себе Богу і Його Волі.
А Ви можете просто прокоментувати вираз, котрий я процитувала? Чи хоча б напишіть, що тоді, коли Ви його писали, рабом Божим не були.
Я завжди раб Божий. Не церкви,не держави. Раб Божий. І те,що я навів,абсолютно не суперечить Волі Божій. Все,що сказане(подумане,зроблене) мною,чи будь-ким з сущих - стається і є часткою Божого плану.
Але я не про Божу волю говорю. Я просто хочу почути від Вас, котре Ваше твердження є вірним - те, що вчинки людини ніяк не впливають ні на що, чи навпаки? Бо якщо впливають слова, то дії - тим більше?
Божим. Залежно,хто як сприймає поняття,суть ТОГО,ХТО Є БОГ, Я сприймаю Його,як Абсолюта,Творця всього сущого,видимого кварків,протонів,електронів,атомів,молекул,планет,зірок,зоряних систем,галактик,метагалактик і теде і невидимого Всесвіту.
Знову протиріччя. Творець створив людину по образу і подобі. Якщо називати себе рабом божим, то виходить що творець тоже був рабом. Чи не так?
можливо так само вважав блудний син з притчі.... ---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ---------- версія приймається.
чому не лікував? Лікував, вздоровлював, прощав гріхи. Але чисто технічно (якщо можна так сказати), спасіння людина могла отримати лише по смерті Ісуса. Якщо ця жінка після свого чудесного зцілення "пішла за Ісусом", "витримала до кінця" то, імовірно, спаслася. Моя думка