Правду казали в одному мультфільмі : "Доля зустрічає нас на тому шляху, по якому ми стараємось обійти її"
Потрібно мати близькі стосунки з Богом!!! Тоді "взнати від демонів ця інформація, чи від Бога" не буде проблемою....
Угу... а помер від інфаркту... майже то саме... шо інфаркт, а шо криниця... Якщо ви самі не знаєте, то звідки Левко може знати?
Знаєш,що я зробив,прочитавши твій допис? Положився на травичку і затєгнув:"Така її доля,о Боже ж мій милий..." з чувством...
Роман, вы хотя немного думаете, когда пишите о таких вещах? Успокойтесь вы наконец... Если у вас проблемы, то это не повод хулить в сторону Бога и всего, что свъязано с ним.
Я коли ще казав,що Бог чує людину всюди,де б вона не була... На позу дивляться такі.як ти...на церкву,на конфесію,на священника.. А інші для тебе НЕ путайте Бога і віру в Нього з релігією.то є абсолютно різні речі... http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=541591&postcount=255
Мета людині дається Долею. Людина невільна. В спробі невдачі – людина змушена повторювати спробу при інших обставинах. Людина вільна тільки вибирати шлях, яким чином вона дістанеться мети. Це, як наприклад Ви зобов’язані дістатись скажімо до Києва – а шлях можете ВІЛЬНО вибирати хоч через Америку.
Це просто – дивимось так: Ви сурово зобов’язані закінчити школу, здати іспит, наприклад. А яким чином (шляхом) Ви дістанетесь (отримаєте) відповідні знання – Ваша особиста справа, вибирайте ВІЛЬНО потрібні підручники, та вчителів чи навчальні заклади. Якщо Ви не впораєтеся з завданням – будете вчитися далі, аж поки не дістанетесь. Покинути ж навчання заборонено Долею. Тобто немаєте свободи покинути навчання.
Наша доля завжди є наслідком нашого особистого вибору. І лише той, хто реалізує в своєму житті свій власний вибір, є справжньою особистістю.