Збудував його не я... І доклав чимало зусиль,щоб його зруйнувати... І докладаю... може для пупця всесвіту це не було б проблємою...зруйнувати... Але я не є ним..я звичайна людина...з своїм персональним хрестом...
Чому... Чому,є вибір.. навіть в мене... плюнути на все....кинути хреста...і жити в своє задоволення... підскакувати на одній нозі і кричати - Я пупец!! В мене був вибір і я вибрав! Я живу! тільки от справа в тому...що я цього не можу зробити... Ніколи...
ЭТО Вы НИКОГДА не сделаете. Нормальный, Порядочный Человек ЭТОГО никогда не сделает. Таков ХРЕСТ. Вам НЕСТИ. Себя беречь для СЕГО надобно. Повторюсь, (не воспринемайте как указивку из Москвы .) Курение НАДОБНО ограничить. И с КОФЕ крепким завязывать ПОСТЕПЕННО! С НАИЛУЧШИМИ пожеланиями, П.
Якось складно ви висловлюєтесь. Або не зрозуміло мені. Це чиї слова ? Пупець, пупець.... Головні тут слова "я цього не можу зробити" ? Чи які ?
А то думайте самі... якщо думки не закінчились... я тут достатньо сказав... Кожен вважає,що він в стані змінити щось...доки доля його добре не вдарить...
Вдарить... Вона кожного може вдарити...і атеїста..і віруючого..будь-якої конфесії...релігії..секти...національності..партійності...раси.. тут без різниці... Тільки ми цього передбачити не можем..
Дякую. Ви мене не так зрозуміли, я не мав наувазі те, що нічого поганого не трапиться. А те, що коли щось погане трапиться, то це буде не доля, а збіг обставин, чи моя необережнісь, чи чийсь злий вчинок ... А взагалі "Доля" це богиня, і в першу чергу добра богиня. http://uk.wikipedia.org/wiki/Доля_(божество)
От тут іде мова про долю чи вибір. Мене зацікавило питання чи впливають вчинки наших близьких на нашу подальшу долю (наприклад чи за злочин когось з рідних відповідають діти). Цікаво почути вашу думку
в кожної людини в житті дається шанс і вона або ним користається, або ні. а все решта життя це суцільний вибір так чи ні, як в деяких тестах коил вибираєш так або ні, і ці варіанти приводять до якогось результату