Ну, аякже, ми прямо пуп Всесвіту Забагато ми собі честі робимо... Хоча, з одного боку, це добре - якщо думати таким чином, то можна навіяти собі впевненість в своїх силах і стати більш стійким перед бурями життя.
Це не ми "собі честі робимо", це Він нам дав такий привілей називатися Його дітьми!!!!!! Це все рівно, якби Ви моїй дочці сказали: "Ти думаєш, що тебе тато найбільше любить?" Можливо, Ви би і посіяли сумнів у її маленьке серце, але пригорнувшись до мене і почувши від мене слова любові до неї, віра в те що тато її таки насправді найбільше любить, відразу би воскресла!!! В історії людства уже був один такий спокусник, котрий казав до людей: "Невже ви думаєте, що Бог такий добрий? Думаєте Він вас насправді любить? Бачите який Він злий, що навіть не дозволяє вам з"їсти плоду з дерева, Він щось приховує від вас, а ви йому так довіряєте сліпо..." І усім відомо чим це обернулося для людини, котра послухалася нашіптувань, цього спокусника... Шкода, що людина і досі слухається цього дурисвіта, так і залишаючись його невільником..., а не хоче пригорнутись до свого люблячого Батька, щоб особисто, почути слова любові від Нього...
Левко,таке враження,що Бог для Вас - то тотой бородатий вуйко,що сидит на хмарці,котрого змальовують богомази... Дальше Ви не пішли...
Біблія вчить,що світ створено для людини.Аналогів людині яка має фізичну і духовнк природу не існує.А от віддаленні від Бога,зневіра-порождує відчуття самотності і безпорадності,а звідси вже пошук невідомих "друзів по розуму" та інших "замінників". Хоча як кажуть мудрі люди-для віруючої людини -немає питання,а для невіруючої немає відповіді.
Але...абсурд казати,що Він створив житті на порошинці,котру "вінці" називають Земля.. Чи для тебе вона ще стоїть на трьох китах?
[QUOTE='франц-йосип]Чому?так виходить з Біблії.[/QUOTE] Угу... А решту Всесвіту...хтось єнчий створив? Чи то таке мізерне в порівнянні з Землею і "вінцями",що її населяють,що навіть уваги не варте?
цікаву тему ти зачепив. читав одну версію. згідно якої наступне: ---інопланетяни є. ---людина не перше творіння Бога, а напевно останнє значуще. ---інопланетяни живуть у інших сузір"ях, вони більш розвинутіші, бо раніше створені. ---третина інопланетян служать Сатані, який збунтувавшись проти Бога, забрав з собою найбільш розвинутих (у Біблії говориться образно про третину падших ангелів) ---різні релігії на Землі - це вплив різних інопланетян. --- дві третіх - добрі інопланетяни(служать Богу) ---Земля і людство - поле бою між Добром і Злом.
Скажімо,припускати.що інопланетян не існує,то те ж саме.що стверджувати.що Земля стоїть на трьох китах(слонах) і зьвізди прибиті до неба цьвочками(посьрібленими)... По друге,якщо Бог це АЛЬФА і ОМЕГА ,тобто все,то звідки взявся сатана?
Сатана не є антиподом Бога і навпаки.Сатана просто не рівня Богові, він просто Його твориво. Сатана багато може, бо багато йому було дано від Бога. Сатана не є творцем, він може користуватися виключно тим, що дав йому Бог і шо Бог створив. Кожна жива істота живиться джерелом життя, яку дає Бог, Сатана, відвернувшись від Бога, позбавлений того джерела, а тому він безперестанку деградує, згіршується(життя на батарейках без підзарядки). Життя його згасає.......
Знає, ясна річ. Тим більше, якщо вважати, що Він є позачасом.... позачасом - значить може "заглянути" в будь-який час
Це тільки Ваше враження, Ромку. В мене колись також виникали такі враження, коли мені люди говорили про Бога як про свого Татка. Але коли я познайомився з Ним особисто і уже багато років кожен ранок проводжу з Ним час, то Він уже став для мене реальною особистістю, до Котрої хочеться приходити ще і ще, і в присутності Котрої знаходиш справжній мир і заспокоєння для себе... Бажаю і Вам такого неземного знайомства, дружби і спілкування з нашим люблячим Творцем і Татком...
Не повірите,але я теж постійно розмовляю...прошу..просто думаю... І тому відчуваю...що влада Його безмежна..що все навколо...це Він...що Він - всюди..а не лише в церкві.
Доля,чи вибір Раніше мене завжди цікавило питання - наше життя це ДОЛЯ, яка призначена нам ще до нашого народження, чи все таки людина ВІЛЬНА у свому виборі, і все що вона пережила, переживає і переживатиме є наслідками її вибору, чи це і одне і друге разом? Тепер я впевнений.що вибору нема. Є доля...Все сплановано і задумано не нами..