А вони Вас не помітили? Треба було постукати і запитати ---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ----------
я вчора все проспала)) а так би і свої 5 копійок вставила ---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ---------- KARABIN,о, народ просинається)
Вже ні та на вас поки дочекаєшся то й виспатись можна. Доброго ранку! ---------- Додано в 10:14 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ---------- Я думаю там би 5-ма копійками не обйшлося)
де докази?)) де в 6:30 побажання доброго ранку? ---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ---------- не можу тримати в собі все, що назбиралось))) на роботі мовчу, хоч тут дістану всіх
Справді розумієш важливість, лише тоді втратиш. Сиджу в хаті і розумію,як багато для мене важив велосипед. На роботу - велосипед. на прогулянку - велосипед, з друзями відпочити - велосипед. Поїхати пофотографувати - велосипед. наркоман корч.
Він у Вас як трактор працює?) ---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ---------- А як так сталося, що його вкрали?
смалиш.. ---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ---------- знов пиятика..