Навіщо себе стримувати? У передвихідний день мус нажертися ковбасок з картопльов-фрі і заправитись пивом по саму зав'язку! Живем тілько раз!
Тому шо передвихідний! Розбираю логічний ланцюжок - хто працює, в того робочий тиждень закінчується перед вихідними, коли закінчується робочий тиждень, тогди хочеться нажертися ковбасок, фрі і пива!
Анекдот... Єльцин з Клінтоном на афтерпаті -Білл, йдем, вмажем. Оно горілка, закуска, все на халяву! -Боря, не хочу... -Білл, та й давай, халява ж! -Ні, Боря, я коли хочу - їм, не хочу - не їм. -Мда, Білл... Ти прям як тварина...
Інколи так хочеться щоб хтось прийшов і вирівшив усі справи за тебе усі проблеми і всі незалагодженні справи
Геть роботу! Всім танцювати! Давай повзи, дитинко, опустися навколішки! Повзи за мною! Як павук по стіні! Поповзем і потанцюєм!
Значит не понятно, что из вертолетов кто-то в 86-м мешки с фиг знает какой дрянью из вертолетов кидал, (небось зеленый человечек), так вам фамилии: Кудряшевич, Оньков, Хамитов, Иванов, Хвалов. Русские бойцы. Троих уже нет. Поимейте совесть, мы "были, мы ломали, как могли" ту беду, Чернобыль. Дайте дожить до смерти спокойно. Звонил в Казань. Им не нравится, что у нас.
Если доброго, то да! ---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ---------- Хочется спросить, вы же теперь совсем иностранцы. Если кто-то хочет узнать, что реально думают россияне, спросите у меня.
Так й тягне це створіння пихате поставити на місце... Йому бажають доброго дня, а воно шипить крізь клики, не вірить... Мама моя, мама... Це ж як треба зневажати Людей...