Всім гарного дня!) Було б добре, щоб цей тиждень пройшов без наслідків на роботі "напряжонка", про всяк випадок - прощайте ) ---------- Додано в 08:34 ---------- Попередній допис був написаний в 08:33 ---------- пане Карабіне, на Вас варити?
))))ігнор-не дієвий метод)..а от добротою ми їх візьмемо))практикувала такий метод по відношенню до не дуже добрих людей)).. P.s.признаюсяце моя любима тема...тут не добрі не заходять)))
Ого, аж так критично, що аж "прощайте"? Нііі, так діло не піде....робота роботою, а форум - то святе.(хто згоден, ставте лайк) ) Прочитала "шо вата" Коротше, дівчата, хто там ближче - нагодуйте Карабіна, бо у нього скоро не буде сили вам відповідати А! О ! Я ж не привіталася Доброго всім дня! Нехай завжди кава буде гарячою, душа - щаслива, а день теплим та сонячним! А ще сьогодні 40 років
Так довго не живуть Але бажаю всім жити довго і щасливо. А у нас сонця і не видно вже який день. Прохолодно, дощик накрапає. Ну й нехай! Краще, ніж спека. ---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ---------- А включати? Вручну ж треба!
Довго обертаєтесь) Я ще вчора казала...так ні...вдома тільки яблука і т.д. та гарному чоловікові нафіг ті яблука разом з сирниками, аби жінка була файна.
шо б то значило? стиль ніби не її... ---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ---------- тре скоріше рухатисі...
Пралька не сортує - це раз. Пралька любовно на сонечку потім не розвішує - два. Ну і потім не знімає, нюхаючи випране.