Ну а чьо? не все ж жерти її, треба й для краси Колись мама намастилася тою клубнікою і якраз ми зі школи прийшли, то мало свідомість не втратили коли вона нам двері відкрила
Ой, та звідки Ви знаєте з чого їх роблять ?) terRen, дякую...ех, намає оселедця, прийшлось бутер з ковбасою затоптати і полуницями заїсти
Зараз майтки з утяжками є, обдуримо хлопів ---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ---------- Ггг, не всі...не всі... ) У мене холодильник і після 18-ї працює
Бо в тебе файний обмін речовин А нєкоторим навіть вода шкодить на хфігуру)) Он я вже місяць як практично відмовилася від солодкого і смаженого і стараюся після 18-19 не їсти взагалі.
) вивалюватись? то Ви про щось своє згадали ми ж тільки чаї "ганяєм") ---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ---------- заздрю Вашій силі волі, серйозно...я не можу так, шлунок починає їсти мене тоді
Та ну, з сімейок хіба може щось вивалитись? Щось Карабін скромно мовчить про маски.Мені цікаво про які маски він писав, які використовував та чи може рецепта якгось би дав?
-2 кг наразі Я теж так колись думала, що снідати - це фууу. А тепер із задоволенням снідаю, апетит є Насправді то не так важко, як здається (якщо нема додаткових спокус у вигляді якоїсь гулянки вечірньої ). Шлунок теж привикає.)) Він мене починає зранку їсти
Я зранку відкриваю очі і тільки - кава, а вже потім... як коли, часом би "вовка" з"їла, а часом і канапки вистачає
Доброго вечора Вам. Я із смакотою заморською. Недоречно в вечорі, проте смаачно http://img0.joyreactor.cc/pics/post/гифки-еда-пицца-песочница-583689.gif
В мене по дорозі до холодильника висить велииике дзеркало на весь ріст. Коли проходжу повз і бачу в ньому оцю всю необ"ятну тушку - апетит відразу пропадає
Треба холодильник з паролем, а чоловік після шостої його міняв і ні на які уступки не ішов) І Вам доброго Себе, любимих ,треба балувати